Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Lyudmila Gornaya

  Ik heb veel phlox op de site. Ze groeiden goed, maar de laatste jaren beginnen ze slecht te bloeien. Waarom?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   - Misschien heb je Phlox al lange tijd niet verdeeld en heb je het niet getransplanteerd. De optimale tijd voor deze procedure is het laatste decennium van augustus - half september. Maar veel telers doen het.
   eind april-begin mei. Net wanneer het phlox-transplantaat in de lente twee weken later bloeit dan normaal.

   Vergeet begin juni niet om drones te voeren: voeg een 1 g ammoniumnitraat en superfosfaat, 15 g kaliumzout, 1 g houtas toe aan een emmer toorts (25: 20) of vogeluitwerpselen (15: 30). Deze hoeveelheid oplossing wordt berekend op 1 sq.m.
   Svetlana ZHADKO

   antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen