Beoordelingen en opmerkingen: 1

 1. NN Dryakhlova, D. Pravye Gayny, Resp. Oedmoertië

  Voor het vijfde jaar heb ik de vruchten van de irgi verzameld door mijn eigen reproductie door het zaaien van de zaden van deze struik.
  In het voorjaar werden de zaden gestratificeerd en vermengd met zand in de verhouding 1: 2, gedurende een periode van 120 dagen bij temperaturen van 0 tot 2 graden Celsius. Zaden geplant in de grond tot een diepte van 1-2 cm. In het eerste jaar groeide de spruit met 12 cm, in de herfst van het tweede jaar bereikte het 35 cm. op 5 nier.
  Bij het verplanten moet je voorzichtig zijn, omdat de irga een zwakker wortelsysteem heeft vergeleken met andere bessenculturen. Zaailingen moeten net voor het planten worden opgegraven en het wortelsysteem beschermen tegen aftappen.

  De eerste drie jaar moet u de grond tijdig losmaken en in de zomer kalium, fosfor en andere organische meststoffen maken. Topdressing moet een vloeibare consistentie hebben. Het is beter om het dichter bij de nacht te produceren, na een hevige regen of volledige watergift.
  Met het begin van vruchtlichamen (het vierde jaar), werd de struik van irgi vastgebonden met hoepels vogelkers om sterke buiging van de scheuten onder het gewicht van de bessen te voorkomen.
  Beste tuiniers! Een struik zou alleen sterke scheuten moeten hebben die een goede oogst zullen geven.

  Fruit van bessen met suiker bevriezen in de vriezer en in de winter, wanneer er niet genoeg vitamines in het lichaam zijn, eet ik het op.

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen