hoe 1

  1. Liefde

    Ik heb een peer van vijf jaar, die vorig jaar voor het laatst de eerste oogst gaf.
    Er waren veel vruchten, en ze waren allemaal behoorlijk groot. Maar mijn vreugde bij hun uiterlijk bleek voorbarig: ze hingen tot oktober aan de takken (ik merkte dat ik geen uiterlijke tekenen van boomziekte vond), maar ze vulden zich niet met sap - ze bleven stevig en hard. Het was noodzakelijk om ze allemaal in deze vorm te verwijderen, maar tegelijkertijd bleek hun bewaarkwaliteit walgelijk, ze vervaagden allemaal snel. Vorig jaar is het verhaal volledig herhaald.

    Wat gebeurt er met mijn peer? Ik probeer voor haar te zorgen zoals het hoort: ik voed haar, maak de grond los. Vergeet niet over water geven, echter, matig. Misschien draait het allemaal om hen? Maar, herinner ik me, in sommige brieven merkten de lezers op dat de peer niet van overtollig water houdt. Over het algemeen, help me alsjeblieft om het te begrijpen, beste lezers!

    antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.