3 beoordelingen

 1. G. Abakova Perm Region

  Is het mogelijk om gekochte knoflook te planten?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   Dat kan. Het is waar dat het resultaat onvoorspelbaar is. Knoflook is goed aangepast aan de omstandigheden in het gebied waar het groeit, en in een andere regio kan zich dit misschien niet manifesteren.

   De aanpassing duurt soms 3-4 van het jaar. Daarom is het het beste om lokale knoflook op de markt te krijgen of bij buren. Dan kun je de bulbgaten eruit verzamelen, zaaien en een groot aantal eenzijdig laten landen voor volgend seizoen.
   Shop-knoflook kan helemaal niet opstijgen als het werd behandeld met anti-kiempreparaten. Wanneer het in de grond wordt geplant, zal het rotten in plaats van het groeiseizoen te starten.
   L.TIMOFEEVA, landbouwingenieur

   antwoord
 2. OOO "Triest"

  Aan het einde van de vorige eeuw hebben we in de 1990s knoflookvariëteiten Gulliver op onze oude site geplant. Het wortelsysteem penetreert de grond ondiep en het schiet niet. Een bed werd bereid uit de herfst, na peulvruchten (bonen, erwten) en gedeeltelijk na de pompoen. Het is raadzaam om niet te planten na uien, knoflook of aardappelen.

  De eigenaardigheid van lenteknoflook is dat het in het vroege voorjaar, midden april, in een ontdooide grond moet worden geplant. Het planten van zorg is gebruikelijk - losmaken na water en regen, bescherming tegen onkruid. Eind mei - begin juni, wanneer 4-5-bladeren verschijnen, is het noodzakelijk om met een mullein-extract te voeren. Lente-knoflook in de omstandigheden van een appartement verliest zijn kwaliteiten niet, droogt niet uit en ontkiemt niet.
  Momenteel plant ik winterknoflook in de tuin. Tijdens het vormen van de bollen van de plant voed ik een fosfor-kalium mengsel: 2 Art. l. dubbel superfosfaat en 1 Art. l. Kaliumsulfaat wordt verdund in 10 l water. Aanvoersnelheid: 5 l oplossing per vierkant 1. m.

  Ik kan het niet dragen, dus gebruik ik een gieter van vijf liter.
  Tussen verbanden giet ik hout as -1 een glas op 1 vierkant. Na de oogst hang ik de knoflook in een schuur om te drogen - hij heeft schaduw en verkoeling nodig, en dan bewaar ik hem in de koelkast.

  Irene

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.