Beoordelingen en opmerkingen: 2

 1. Mikhail Kachalkin, fokker, Ph.D. landbouwwetenschappen, regio Tula.

  Kolonie-vormige peren, pruimen, abrikozen - een mythe of niet?

  Kolomvormige appelbomen zijn al lang populair bij tuinders. Nadat we alle voordelen van een compacte, productieve boom met smakelijk fruit hebben gewaardeerd, kijken de bewoners van de zomer met opwinding naar andere fruitbomen van dezelfde vorm.

  Het is bekend dat vraag aanbod creëert. Hier zijn gewetenloze fabrikanten en verkopers en begonnen met het aanbieden van zaailingen van naar verluidt zuilvormige peren, abrikozen, perziken, pruimen en zelfs zoete kersen. En het internet is gevuld met prachtige foto's van de "columns" voor elke smaak. Als u op zoek bent naar een dergelijke "nieuwigheid", zult u teleurgesteld moeten zijn: naast de kolomachtige appelboom, zijn er geen kolomachtige planten onder de fruitgewassen! Er zijn afzonderlijke dwerg-, struikvormen. Maar de zuilvormige planten, nogmaals, nee! Zoek ze niet!

  antwoord
 2. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

  Misschien weet iemand halverwege juli een perenbloesem te spenen? In de lente bloeit niet, en in de zomer van fruit zie ik natuurlijk niet. Trouwens, vorig jaar stuurde een vrouw me aardbeienzaden Elizabeth II. Ik beloofde haar de zaden van irgi, maar ik ben het adres vergeten. Ik ben al 75 jaar oud, het geheugen faalt.
  Ik hoop dat ze me zal bellen en ik zal de zaden sturen. Ik zaaide de zaden en de rijpe aardbeien, maar zonder gelaagdheid. Eind mei plantte ze kool en in de kwekerij op straat sloeg ze de grond en zaaide de zaden. Bedekte de film en zo. Aardbeien stonden erg dik op. Dus het kan zonder gelaagdheid worden gekweekt?

  Galina KULAGINA

  antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen