1

Beoordelingen en opmerkingen: 1

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Ik vond het heel leuk om verschillende soorten kool te verbouwen. Roet Peking, Savooiekool, rood, broccoli, kleur. Geplant op zaailingen in de kas onder het afdekmateriaal eind april. Ik plaatste stenen tussen de groeven op dezelfde plaats zodat ze overdag zouden opwarmen en hun warmte 's nachts aan de aarde zouden geven. Het is nog steeds koud in onze regio in die tijd, dus de kool ontsproot langzaam, maar ik had geen haast. Half mei werd het warmer, de zaailingen begonnen te openen en te luchten en jonge spruiten begonnen sneller te groeien.

    Steek in elk gat een handvol limoen en as. Absoluut alle zaailingen zijn eraan gewend geraakt! Verspreid het uitdelen aan iedereen.
    Kool werd bewaterd met een infusie van gras of kippenmest in een lage concentratie, evenals (op bladeren) met een oplossing van jodium (of briljant groen of ammoniak): theel. een van deze middelen.

    antwoord

Laat feedback achter, opmerkingen