hoe 1

 1. Tamara

  "Dwerg" tuin: zorg in de herfst
  En als u zuilvormige appelbomen in uw tuin heeft, neem dan advies over de verzorging ervan. Bescherming en koppelverkoop Jonge planten (1-2-het levensjaar) kunnen in de winter last hebben van strenge vorst, dus het is raadzaam om ze vast te binden, bijvoorbeeld met spanbond in de herfst. Het belangrijkste is om niet op tijd te vergeten om deze "bontjas" in het voorjaar te verwijderen, zodat de plant niet overgeeft. Goede bescherming van planten tegen vorst - hutten met sneeuw.
  Heb je witwassen nodig?

  Kolomvormige appelbomen hebben praktisch geen "kale" delen van de stam, het is dicht begroeid met fruitformaties (handschoenen, speer, fruittakken). Tegelijkertijd is het onmogelijk om dezelfde handschoenen wit te wassen (kort, 0,5-3 cm lang, scheuten met onderontwikkelde zijknoppen). Wat kan ik adviseren? Schaduw bomen in februari tegen de felle zon of probeer met een kleine borstel de blootgestelde gebieden aan de zuidkant met witkalk schoon te maken.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.