4 beoordelingen

 1. Victoria

  Herhaalde gewassen: aan wie opnieuw op een bed
  Zodra ik vroege groenten verzamel (aardappelen, vroege kool, uien), zaai ik in plaats daarvan de zaden van groene gewassen en wat vroege groenten.
  Ik kook op deze manier. Voor elke vierkante meter van de site voeg ik 1 l houtas en een luciferdoosje superfosfaat toe. Ik graaf de aarde tot een diepte van 20-25 cm. Ik vorm groeven met een diepte van 1-1,5 cm.
  Ik bewaar dille en peterseliezaden gedurende 2-3 dagen in een vochtig gaas op een warme plaats, ui op een veer, slazaden, radijs weken voor 6-8 uur. Voordat ik zaai, geef ik overvloedig water in de voorbereide tuin. Bestrooi de zaden met de grond, niet verdichtend, mulch met een witte span-bond. In een week

  na het verschijnen van zaailingen doe ik de schuilplaats uit, ik let op dat de grond niet uitdroogt.
  Ik zorg voor het opnieuw zaaien, echter, zoals gewoonlijk, moet de radijs worden overschaduwd met zwarte spanbond op bogen van 8-avonden tot 8-ochtenden, anders wordt het kleur en wordt het smaakloos.

  antwoord
 2. Дарья

  De bedden die zijn vrijgemaakt van vroege kool, aardappelen, uien en knoflook zijn "bevolkt" met radijs, dille, peterselie en sla. Bij het voorbereiden van de bedden voor dergelijk herhaald zaaien, gebruik ik geen organische meststoffen. Op 1 m² grond breng ik binnen voor het graven van 1 eetlepel superfosfaat en 1 Art. houtas. Overvloedig de aarde. Zaai de zaden tot een diepte van 1,5 cm. Ik bedek met een spanbond zodat de bedden niet uitdrogen en de planten de kans krijgen om te ontspruiten.

  antwoord
 3. Catherine

  Een deel van de vruchtbare tomaten braakte. Wat op hun plaats in de kas te zetten, om de resterende planten niet te hinderen?

  antwoord
  • OOO "Triest"

   - Ik kweek vroege rijpe tomaten. Ze hebben altijd tijd om te oogsten vóór de mist van augustus en de koude nachten. Als ze vrucht dragen, haal ik ze er gemakkelijk uit en haal ze ze uit de kas.
   Ik giet de bevrijde aarde overvloedig met Fitosporin-oplossing (1 eetlepels in 10 liter water), na anderhalf uur op 3-4 vierkante meter grond breng ik een humusemmer, 1 liter houtas en een luciferdoosje superfosfaat. Maak een schoffel los. Ik maak ondiepe groeven, plant uien op een veer en zaai kropsla, dille, peterselie en radijs. Zaai kool en sla in het midden in een rij van één zaad op een afstand van 20-25 cm van elkaar. Zaden van andere planten worden rond gezaaid. Als gevolg hiervan verdwijnen mijn greens niet van de tafel totdat de vorst stabiel is.
   Moestuin van "4 sector"

   antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.