3 beoordelingen

 1. Galina BYCH, Krasnodar

  Aan het begin van de winter koop ik in de winkel verschillende wortelgewassen van selderij en peterselie. Ik kies de grootste en soepelste. In de winter doe ik verschillende destillaties (ik plant wortelgewassen met een interval van drie tot vier weken).

  Voor het uitstappen worden de dozen en potten gedesinfecteerd met een verzadigde roze oplossing van kaliumpermanganaat. Ik koop het land om ze te vullen, en als ik ze uit de tuin haal, zal ik ze zeker twee of drie uur in de oven calcineren.
  Ik geef de planten water als dat nodig is, op bewolkte dagen licht ik op zodat de groenten niet bleek worden en beter groeien.

  antwoord
 2. Anna

  Scheid de bladeren van basilicum, peterselie en selderij, evenals dille takken van de stengel, de mijne, verspreid op een zeef, laat het water weglopen.

  Snijd vervolgens fijn, zout naar smaak, meng met olijfolie en geplette knoflook (0,5 st. Elk in een liter potje). Ik leg ze in de cellen voor het invriezen van ijs en stuur ze urenlang naar de 7-10 in de vriezer. Daarna haal ik de blokjes eruit, doe ze in een afgesloten bak en bewaar ze in de vriezer. Voeg een voor een toe aan soepen en vleesgerechten. Het blijkt erg lekker en aromatisch te zijn. En nog belangrijker, er zijn geen bouillonblokjes en andere "chemie" nodig!

  antwoord
 3. Maxim ERANOVICH

  Om de immuniteit te versterken en het welzijn te verbeteren, is het voldoende om regelmatig gedroogde of bevroren greens aan voedsel toe te voegen.

  In vleesbouillon (op 1 l) - volgens 0,5 theelepel peterselie, dille, selderij en basilicum (of 0,5 theelepel peterselie, selderij en lavas).
  Om bouillon te vissen (op 1 l) - volgens 1 / 3 theelepel peterselie en dille, 2 laurierblad (of een snuifje peterselie, tijm, dille en prei, evenals 1 laurierblad).
  In groentebouillon (op 0,5 l) - volgens 1 / 4 theelepel koriander, basilicum en selderij (of volgens 1 / 4 theelepel peterselie, lavas en dille).
  In stoofpot (per 1 kg) - per 1 theelepel peterselie en basilicum, evenals 3-4 laurierblaadjes.

  antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.