hoe 1

  1. Alla KULIKOVSKAYA

    Mijn familie houdt van kool, dus ik verbouw alle soorten op de site. Toegegeven, ik vind kool niet alleen leuk voor mij en mijn huishouden, maar ook voor de rupsen. Ik neem zelden mijn toevlucht tot gekochte gifstoffen, meestal red ik landingen met geïmproviseerde middelen.
    Ik zaai goudsbloemen in de gangpaden van kool. Ik heb gemerkt dat ze bladluizen en kruisbloemige vlooien wegjagen.

    Giet een kwart emmer gemalen vers kruid van alsem met kokend water naar boven, blijf staan ​​tot het volledig is afgekoeld, filter. Ik voeg 30 g geraspte zeep toe op een grove rasp. Ik spuit overvloedig kool. Ik spreid de rest van de alsemcake op de koolkoppen - ze willen niet op de "vuile" bladeren van de walvis zitten en daarom verschijnen de rupsen zelden op de kool.

    antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.