2 beoordelingen

  1. Summerman, tuinman en tuinman (anoniem)

    Op 8 maart verraste mijn man me met sneeuwklokjes in een pot. De knoppen waren nog steeds gesloten, maar nu open. Hoe blijft u de plant verzorgen?
    Victoria KIREEVA

    antwoord
    • OOO "Triest"

      Bewaar de bloempot op een koele vensterbank. De plaats moet goed verlicht zijn - tijdens de bloei houden witte lente-elven van de zon. Regelmatig water geven is niet vereist. En als de sneeuwklokjes beginnen te bloeien, stop dan helemaal.
      Ik vergeel de vergeelde bladeren niet. Ik wacht tot het bovengrondse gedeelte helemaal droog is. Vervolgens plant ik de bollen van galanthus in het land onder de kruin van een boom of onder een struik. En sneeuwwitte sleutelbloemen zijn geweldig voor alpiene heuvels.
      Andrey SHACHNEV

      antwoord

Beoordelingen en tips

Je e-mail is alleen zichtbaar voor jou.