4

4 anmeldelser

 1. Roman Aleksandrovich Kulish, kunst. Platnirovskaya. Krasnodar Territory

  CUCUMBERS ELSKER IKKE SYRE
  Her er mitt bevist råd for sommerboere og lastebilbønder. Når jeg vokser agurker, anbefaler jeg at du tar hensyn til en viktig regel: de liker ikke syrejord, men når det gis med mineralgjødsel, blir jorden oksidert. Syrer trenger å bli redusert. Vann jorden en gang i måneden med ferskt tørket lime (0,5 glass lime per bøtte med vann). På m2 bruker jeg 1 l av løsningen. Også, i stedet for kalk, kan du bruke ask (0,5 glass ask per bøtte med vann). Jeg ville være glad hvis mitt råd ville hjelpe.

  svar
 2. I. KONEVA, Pikalevo

  Gurkesenger - kurs mot vest
  Harvest har samlet - og straks lagde jeg en agurkeseng. Det er nødvendigvis lokalisert fra øst til vest. Jeg graver en grøft, det øverste laget av jorda er foldet side ved side.
  På bunnen av grøften legger jeg sakte overgravende blader, toppene og brønnene. Så legger jeg et lag med gjødsel, på det igjen et lag av jord, og på toppen igjen et lag med gjødsel.
  Avslutter åsen et lag med godt hageområde. Høstopplæring er over. På våren er det bare å sette bue- og plantegurkene.

  svar
 3. Lyudmila Fedorova. Pskov-regionen

  Agurker på eple
  I ungdommens dager var det en anekdote om en uheldig oppdretter som klatret bjørken bak dillen, og vannmelonet falt på ham fra et epletre. Vannmeloner er ikke vannmeloner, men her er agurker i vårt eplet vokst ganske søt!
  I fjor var hagen med agurker nær epletreet, nær den sørlige grensen til hagen. Treets grener strekker seg mot sør, det vil si bare mot agurksenger, og blir ganske lave. Når lyet ble fjernet fra agurkerne, gikk de aktivt inn i veksten, piskene klemte seg til eplen og grep seg raskt opp. En slags viste seg på epletrøket morsomt: På en tregrene, gjennom en, henger epler og agurker.
  Forresten gjorde agurkpisker, vokst på et eple, ingen skade, til slutten av august fortsatte de å blomstre og knytte sunne frukter. Så nabolaget til de to kulturen var veldig vellykket!

  svar
 4. Elena SHCHERBININA, s. Aleksandrovskoe, Stavropol Territory

  Harvest duo
  Vi har ikke mye jord på gården, men vi ønsker å plante flere grønnsaker. Her er det også nødvendig å spille litt lur. Jeg husket hvordan kollektive bønder pleide å, og mine foreldre også, plantet mais og agurker. Så jeg plantet mais på sengen i fjor, og da dets frøplanter dukket opp, presset jeg frø av agurker side ved side. Naboer så på dette med en smirk når plantet, og med overraskelse, da jeg høstet - både mais og agurker.
  Gurkoskårene snakket pent inn i en maisstamme, og hun takket være vanning, som er nødvendig for agurker, har vokst over menneskelig vekst. Vi sveiset og weeded hennes cob av voks modenhet, og agurker ble høstet til de første frostene.
  Med korn er fortsatt venner svingete bønner, bønner. Vi skyter fantastisk høst!

  svar

Anmeldelser og tips

E-postadressen din vil bare være synlig for deg.