3 anmeldelser

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Men vinter hvitløk er plantet på høsten, og det anbefales å grave det ut så snart pilen rettet opp. Og hvis senere vil hvitløk falle fra hverandre i stykker som fortsatt er i bakken. Hva kan være en sen rengjøring fra hagen?
  I fjor gravd jeg hvitløk da alle bladene ble gule. Nesten all hvitløk åpnet i skiver, og de begynte umiddelbart å spire.

  et annet tips. Hvis hvitløk forblir i kjøleskapet ditt, vises rødder og greener, ikke kast den bort!
  Det bør plantes raskt, selv i april, i hvert fall i mai, i hvert fall når. En rotet gammel kryddernær vokser til en pære på størrelse med en teskje. På høsten kan du grave og lagre til våren. Og du kan ikke grave, så vokse et fullverdig hode med skiver. Det viktigste er at slik hvitløk er helt ikke utsatt for soppsykdommer.

  svar
 2. A. Solovyov Moskva-regionen

  Hvorfor er hvitløk grønn i blankene? Kan jeg spise det?

  svar
  • OOO "Sad"

   Ved konservering kan hvitløksklær skifte farge helt eller delvis, og skaffe seg en blåaktig eller grønn farge. Den mest sannsynlige årsaken er tilstedeværelsen av kobber og andre forbindelser i kjøttet som produserer syre i det sure mediumet (og de fleste av marinadeoppskrifter bruker eddiksyre eller sitronsyre).

   Intensiteten av flekker påvirkes av mange faktorer: fra region, jord og værforhold til egenskapene til landbruksteknologi. Det er imidlertid bemerket at fullt modne tenner er malt mer intenst enn unge, umodne. Dette påvirker imidlertid ikke smaken og produktsikkerheten.

   svar

Anmeldelser og tips

E-postadressen din vil bare være synlig for deg.