Anmeldelser og kommentarer: 1

 1. Nikolai Fedorovich MARCHENKOV, Penza-regionen, Nizhny Lomov

  Å gippeastrum blomstret

  En av mine favoritt innendørs planter - gippeastrum. Jeg vokser dem i leiligheten min med stor entusiasme. Men det skjer slik: du får pærer, plant dem, og det er ingen blomstring i lang tid.
  Jeg vil dele hemmeligheten om hvordan du kan hjelpe plantene til å blomstre.

  For første gang råder jeg deg til å behandle pærene med varmt vann (temperatur -43-45 grader) for 2 timer. Etter denne behandlingen, om en måned vil gippeastrum blomstre.
  Du kan ty til en annen metode. Siden høsten, slutte å vanne planten, og bladene skal tørke ut. Uten å riste løk ut av gryten, overfør den direkte til et tørt mørkt sted i den. Du kan dekke beholderen med en lett tett hette og la den stå i måneden på 2-2,5. Fra midten av januar, fortsett vannet, kan du transplantere planten til et nytt substrat og sette det på et lyst vindueskarm. Etter pilen vises, mat hippeastrum med komplekse gjødsel. Det vil blomstre om 1,5-2 måneder.

  Du kan også kutte bladene fra planten med en skarp kniv eller sakse, samtidig som du stopper vanning i en måned. Og i en måned begynner 2 å blomstre. Det viktigste etter en slik "gave" glem ikke å mate blomsten.

  Note
  Når du bryr deg om blomster i hjemmet, anbefaler jeg deg å være oppmerksom på et så viktig punkt: Kranvann inneholder ofte mye kalk, slik at bakken i potten når det lekker gjennom 4-5 måneder, lekker ut. Tegn på en slik situasjon er hvitt gul blomst som kommer på jordoverflaten, dette er kalsium- og magnesiumsalter. I en slik alkalisk jord mister planter muligheten til å absorbere mat, ikke utvikle seg og bli syk. En radikal måte å frelse er transplantasjon med full eller delvis utskifting av jorda (øvre lag). Den beste profylaksen mot alkalisering er vanning med regn, smeltet snø, dam, elv eller saltfritt vann i et spesielt husholdningsfilter. I verste fall vil mulching av jordoverflaten i en gryte med sphagnummosmos hjelpe.

  svar

Gi tilbakemelding, kommentarer