2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Vasily CHERNIK, Kostroma

  Selv de gartnere som har bil vet hvor vanskelig det er å levere et stort metallfat til nettstedet. Derfor behandler jeg alle mine jernfat veldig nøye.

  Det er vanskelig å flytte dem til låven, og det er lite plass, så jeg ordner for dem å vinter på gaten. Først legger jeg beholderne på flanken og ruller dem på mursteinene slik at de ikke berører jorden. Men hvis det er sterk vind, kan fatene rulle, så jeg legger steiner på sidene. Toppdeksel kapasitet skifer og knuse murstein. Selv om vann kommer under skifer, vil det drenere.

  svar
 2. ALSIA ATANOVA, Lipetsk

  For å være med agurker i noen sommer, er det nødvendig hvert år å skaffe seg nye varianter (valg ikke står stille), samt å bli gamle favorittvarianter eller hybrider.
  I 2017 kjøpte jeg to nye hybrider for meg selv - Emerald Earrings og Mamenkin Pet. Også plantet et gammelt utvalg av Bingo agurk. Det året var begynnelsen av sesongen kult. Smaragd øredobber begynte å bære frukt, og ble så syk og raskt visnet. Bingo variasjonen svingte lenge, og begynte å bli gul på et bestemt tidspunkt. Men hybrid Mammionkin kjæledyr startet massivt, og danner et stort antall eggstokkene. Som et resultat ble alle pickles og marinades forsynt med denne hybrid. Etter å ha gitt all sin styrke til fruiting, men allerede i august, ble han borte og forlatt et inntrykk av seg selv som en tidlig hybrid, for hvilken masse men ikke langvarig fruiting er typisk.
  I 2018 vokste vi to hybrider av agurk - Mammas kjæledyr og Papenkins datter. Frøene til disse hybrider ble pakket i en pakke. I 2018 var begynnelsen av sommeren også kult, skuddene utviklet seg sakte, men generelt var året fruktbart for agurker.

  Papa datter og Mamenkin kjæledyr vokste på samme seng, men det var lett å skille mellom dem - den første hybrid hadde lyse pigger, og den andre hadde svarte pigger. I begynnelsen av fruiting dannet hybrider mange eggstokkene, men de fleste ble gul og falt av. Kanskje hadde agurkene ikke nok mat - jeg har ikke matet dem mye.
  Men da blomstret fruktene godt. Jeg veide ikke agurker, men jeg kan si at det alltid var mer hvithårede frukter i kurven enn svarthudede frukter. Frukter varte til midten av august, selv om vi spiste de siste agurkene i september.

  svar

Gi tilbakemelding, kommentarer