Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Mikhail Kachalkin, oppdretter, Ph.D. landbruksvitenskap, Tula-regionen.

  Koloniformede pærer, plommer, aprikoser - en myte eller ikke?

  Kolonneformede epletrær har lenge vært populære blant gartnere. Etter å ha verdsatt alle fordelene ved et kompakt produktivt tre med smakfulle frukter, ser sommeren beboere med spenning etter andre frukttrær av samme form.

  Det er kjent at etterspørselen skaper tilbud. Her er samvittighetsfulle produsenter og selgere og begynte å tilby frøplanter av angivelig kolumnarpærer, aprikoser, fersken, plommer og til og med søte kirsebær. Og Internett er fylt med flotte bilder av "kolonner" for enhver smak. Hvis du er på utkikk etter en slik "nyhet", må du bli skuffet: Foruten det kolonne-lignende epletreet, er det ingen kolonnelignende planter blant fruktavlinger! Det er separate dverg, bush former. Men kolonnene planter igjen, nei! Ikke se etter dem!

  svar
 2. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Kanskje noen vet hvordan å spenne en pæreblomst i midten av juli? På våren blomstrer ikke, og i sommerens frukt ser jeg selvfølgelig ikke. Forresten, i fjor sendte en kvinne meg jordbærfrø Elizabeth II. Jeg lovet henne frøene til irgi, men jeg glemte adressen. Jeg er allerede 75 år gammel, minnet minnet.
  Jeg håper at hun vil ringe meg og jeg vil sende frøene. Jeg sådde frøene og dyrket jordbær, men uten stratifisering. På slutten av mai plantet hun kål, og i barnehagen på gaten grunnet hun bakken og sådde frøene som ble sendt. Dekket filmen og alt. Jordbær steg veldig tykt. Så det kan vokse uten stratifisering?

  Galina KULAGINA

  svar

Gi tilbakemelding, kommentarer