2

Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. OOO "Sad"

  For å redusere høyden på eplevarianter kanelstrimmel, hadde 2 for et år siden beskjæret alle reglene, men grenene fortsetter å dra opp. Hva har vi gjort feil og hvordan å være nå?
  N. Lisyanskaya Tula-regionen

  svar
  • OOO "Sad"

   Sannsynligvis var trimmen for sterk. Og på den sterke beskjæringen av kronens øvre del reagerer trærne ved massiv dannelse av kraftige, raskt voksende skudd på steder for å kutte store grener. De kalles topper (Wen), og de zhiruet på grunn av røttene, "programmert" på den gamle kronen og søker å gjenopprette balansen mellom de øvre og nedre delene. Topper forårsaker blant annet skade på fremtidige avlinger.
   Problemet med topper er iboende ikke bare i den angitte karakteren, men også i mange andre.

   Før begynnelsen av lignifisering av toppen, må de brytes ut eller kuttes av. Sant er det tilfeller der toppene kan hjelpe til med å gjenopprette kronen i tilfelle tap av sin del eller feil beskjæring.
   Men hvis toppene er klart overflødige, fjern dem nådeløst. Og merk at neste år kan toppene vises igjen. Fjern dem igjen.

   L. KALUGINA, agronom

   svar

Gi tilbakemelding, kommentarer