Anmeldelser og kommentarer: 2

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Ofte i blomsterforrådene er det anbefalinger for å fôre kremplanter med bananskall. Gi råd om hvordan du bruker det riktig?
  Tatiana

  svar
  • OOO "Sad"

   Bananer har mye kalium, noe som er viktig for planter. Det øker deres motstand mot sykdommer - råt, pulverisert mugg, rust. Dette elementet er også viktig for blomstrende flora.
   Når det er mangelfull, knaster heller ikke i det hele tatt, eller er bundet med ubestemte seg.

   Det har blitt observert at en slik gjødsel fungerer best på rosaceous avlinger. Hvis slike planter vokser i huset ditt, kan du gjøre følgende. Tørk bananskallet på batteriet, i ovnen eller i solen. Når det blir en skjøre og brun-svart stoff, slip den på en kaffekvern. Det resulterende pulveret kan blandes med et jordsubstrat (1: 10) under plantetransplantasjon. Eller tilsett bananskallpulver til 1-blomsterkrukken en gang i måneden.
   Det skal imidlertid bemerkes at behandlingen i potten er treg, så det er viktig å ikke overdrive det. Og mer. Siden bananene sprøytes med ulike preparater før de sendes til oss, bør de vaskes grundig før de spiser frukt. Og først etter det kan du bruke deres peeling for å forberede pulveret.

   svar

Gi tilbakemelding, kommentarer