5

5 anmeldelser

 1. T. Goltsov Kaluga-regionen

  Planterte frøplanter av kål og selleri, og dagen etter ble plantene hvite blader. Det var ingen iskaldt, solen var også åpen ... Hva kan være saken?

  svar
  • OOO "Sad"

   Et slikt problem er ikke uvanlig hos gjengrodde frøplanter, hvor røttene var overfylte i et glass. Dette svekker planter kraftig. Og når man planter på et permanent sted, med kraftige endringer i dag og natt temperatur på luft og jord, opplever planter alvorlig stress. I løpet av dagen fordampet bladene aktivt fuktighet, og nattekjøling bremset rotsystemet. Hun kunne ikke gi den ovennevnte delen med tilstrekkelig vannforsyning, og som et resultat dehydrering.
   Behandle skadede planter med et adaptogenpreparat. Noen av de mest skadede bladene vil gå tapt, og dette vil forsinke fruktingen noe. For å sikre at forsinkelsen ikke blir kritisk, må du gi plantene god omsorg om sommeren.
   I. BELKINA, agronom

   svar
 2. Anton Sidorenko, St. Petersburg

  Er det mulig å spise kål som blir rammet av kjøl?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Kila kål er en soppsykdom som ikke sprer seg over hele planten, men er lokalisert i rotsystemet. Hvis planten er syk i de tidlige stadiene av vekst, vil ikke hodet danne seg. Ved senere hoder blir kålen bundet opp, og det vil være mulig å spise, men jeg anbefaler ikke å legge den infiserte avlingen til lagring. Det vil være vanskelig å fjerne sykdomssporer fra kjelleren.

   svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg likte å dyrke forskjellige typer kål. Sot Beijing, Savoy, rød, brokkoli, farge. Plantert på frøplanter i drivhuset under dekkmaterialet i slutten av april. Jeg lagde murstein mellom sporene på samme sted slik at de ville varme opp i løpet av dagen og gi varmen til jorden om natten. Det er fortsatt kaldt i vår region på den tiden, så kålen spiret sakte, men jeg hadde ikke det travelt. I midten av mai ble det varmere, så begynte plantene å åpne og luft, og unge spirer begynte å vokse raskere.

  I hvert hull legger du en håndfull kalk og aske. Absolutt ble alle plantene vant! Fordel utdeling til alle.
  Kål ble vannet med en infusjon av gress eller kyllinggjødsel i lav konsentrasjon, og også (ved blad) med en løsning av jod (eller briljantgrønn eller flytende ammoniakk): tsk. Til en bøtte med vann 1. ett av disse betyr.

  svar

Anmeldelser og tips

E-postadressen din vil bare være synlig for deg.