1

Anmeldelser og kommentarer: 1

  1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

    Jeg likte å dyrke forskjellige typer kål. Sot Beijing, Savoy, rød, brokkoli, farge. Plantert på frøplanter i drivhuset under dekkmaterialet i slutten av april. Jeg lagde murstein mellom sporene på samme sted slik at de ville varme opp i løpet av dagen og gi varmen til jorden om natten. Det er fortsatt kaldt i vår region på den tiden, så kålen spiret sakte, men jeg hadde ikke det travelt. I midten av mai ble det varmere, så begynte plantene å åpne og luft, og unge spirer begynte å vokse raskere.

    I hvert hull legger du en håndfull kalk og aske. Absolutt ble alle plantene vant! Fordel utdeling til alle.
    Kål ble vannet med en infusjon av gress eller kyllinggjødsel i lav konsentrasjon, og også (ved blad) med en løsning av jod (eller briljantgrønn eller flytende ammoniakk): tsk. Til en bøtte med vann 1. ett av disse betyr.

    svar

Gi tilbakemelding, kommentarer