1

1 Kommentar

 1. Olga GRIBKO

  Agurkarbeid

  Et par uker etter planting vanner jeg frøplanter av agurker med mulleinløsning. Hell en bøtte mullein med 2 bøtter vann og insister i en uke. Jeg fortynner med vann 1:10 og vann under roten med en hastighet på 1 liter per busk.

  Når agurkene begynner å bære frukt, mater jeg dem med en oppløsning av urea (1 ts per 10 liter vann). Umiddelbart etter dette støver jeg bakken rundt plantene med treaska, og dagen etter løsner jeg den. Jeg gjentar fôring, hvis jeg merker at det er færre agurker, men ikke oftere enn en gang annenhver uke.

  Jeg knytter gisslene til nettet, som jeg bandt fra et tau. Jeg kuttet av de nedre bladene til en høyde på 0 m fra begynnelsen av stilken.

  svar

Anmeldelser og tips

E-postadressen din vil bare være synlig for deg.