2

Recensioner och kommentarer: 2

 1. Irene

  Kollegor trädgårdsmästare! Min lila dör efter fyra till fem år efter plantering och den första blomman. Först på en av grenarna börjar bladen rulla upp, stiga upp och bli blekgrön. Detta varar i flera veckor, då börjar de torka från kanterna till mitten, och sedan dör hela grenen.
  Tja, och då kommer de andra grenarnas tur, en lava dyker upp på huvudstammen, och hela busken dör. Och det här händer med alla plantor! Och jag växer fem sorter, och samma historia händer med alla. Fungicider, läsklösning hjälper inte, märkte inte skadedjur på buskarna. Om någon vet orsaken till sjukdomen och metoder för behandling, hjälp!

  svar
 2. Elena SAVETA, by Konstantinovka, Mykolayiv region.

  Blommans knoppar börjar växa på våren. Blomningar blommar tillräckligt tidigt och i buketter med mjuka fjäderblommor ser bra ut och skapar ett glatt humör för alla.
  När busken knoppar, skär jag alla bleknade blomställningar så att växten inte slösar bort sin energi på att mogna fröna. Tack vare detta kommer nästa år blomman att blomstra så rikligt som under den aktuella säsongen. Om så behövs beskärs grenar, som bildar en symmetrisk krona.

  svar

Lämna feedback, kommentarer