Recensioner och kommentarer: 4

 1. Lydia Kovaleva

  Äpplen av sena sorter avlägsnas från träden efter 20 oktober, nödvändigtvis i soligt väder. Och omedelbart mina dem med tvålsvamp direkt i trädgården.
  Skölj sedan med rent vatten, lägg i plastlådor för frukt och torka i ett sommarstuga på gatan (minst 24 timmar).

  Senare på eftermiddagen skörd pack - Varje äpple wrap i plastfolie och sprida bladskaft till botten av lådan i ett enda lager i lådor som faller ner i källaren och sätta en på en allt. Som ett resultat av 10 lådor kan ruttna högst tre frukt. Innan om gröda källare behandla röken från svavel pjäser.

  svar
 2. Anatoly Karpachov

  Äppelträd Evelina (planterat på våren av 2017.) Generellt utvecklas bra. Men bladen började bli gula och torka upp. Bearbetas och matas, som förväntat. Rådgör med vad du ska göra.

  svar
  • OOO "Sad"

   Grade Evelina äpple - en klon av de tyska sorter Pi Nova, som framgångsrikt växer och bär frukt under goda förhållanden, Vinnitsa region, och därmed kan orsaken till gulnande och torkning av löv i början av sommaren endast en vara - i ovan jord del får ingen ström. Varför?

   Kanske på grund av:
   brist på vattning under en torka;
   skada på stången i rygghalsområdet (noga inspektera denna plats);
   skador på rotsystemet av larverna från majbryggan, råttorna eller mössen (när stammen är rockad, kan trädet lätt avlägsnas från marken).

   svar
 3. Valentina FEDOTOVA, Nizhny Novgorod.

  Mina äppelträd ger utmärkta skördar. Jag är säker på att det är en fördel av spannmålsmatning - varje mån gräver jag i stubbskivor i rotzonen. Jag märkte att det fanns mycket mer frukt i träden. Och under äppelträdorna planterar jag resterna av tomatplanter för att skydda träd mot svampsjukdomar. Jag samlar äpplen med ett speciellt nät.

  Frukt innan du lägger till förvaring 10 minuter Jag håller i en vattenlösning av jodinol (jag köper i en apotek). Sedan tar jag äpplen, torka inte dem, men låt dem torka naturligt. Jag lägger dem i lådor och lagrar dem i källaren. Lies superb!

  svar

Lämna feedback, kommentarer