Recensioner och kommentarer: 1

  1. T. A. KOZLOVA

    Jag vill berätta för min historia om användningen av läkemedlet "Ecosil". Det var 2 för ett år sedan.
    Jag läste om detta mirakel, köpte det och bestämde mig för att prova det. Splashing allt du kan: tomater, paprika, körsbär, plommon, aprikoser. Särskilt väl bearbetade hallon, som för säsongen mer 2 l bär aldrig samlats in. Ja, och de har alltid varit maskiga, små. Jag tvättade bara buskarna. Och hur blev överraskad när bären började mogna. Buskarna var helt enkelt strödda med dem, det verkade som att endast frukter växte, på grund av dem kunde bladen inte ses. Och alla "kepsarna" är rena, stora, inte en enda mask. Jag plockade omedelbart upp 4 l bär, en dag senare - samma mängd. För den sommaren samlades inte en hink med hallon. Och sylt kokt, komposit och likör. Bär tillräckligt för allting. Följande år köpte Ecosil inte.

    Och den gamla historien upprepade: frukterna är få, de är alla små och maskiga. Och slutsatsen är detta: du måste köpa "Ekosil"

    svar

Lämna feedback, kommentarer