3

Recensioner och kommentarer: 3

 1. Vera Glebova, Moskva

  Diatomit för sängar
  Jag läser att sängarna kan fyllas med diatomit. Vad är det här ämnet? Vad kan ersätta det?

  svar
  • OOO "Sad"

   - Diatomit är en jordupplösare, som också bidrar till att förbättra vatten- och luftpermeabiliteten, minskar surt syra. Det är en sten med kisel i sin komposition, mjukt och löst i struktur. Hos människor kallas diatomit bergsmjöl. Lägg till sängarna med tät, klumpig jord med en hastighet på 1-hink per 1 kvm. Men även för lös mark, kommer denna förbättring inte vara överflödig, även om den behöver mindre - 0,5-skopor per 1 kvadratmeter.

   Som bakpulver istället för diatomit i samma doser kan du använda flodsand, träaska eller krossas till dammkritta.

   svar
 2. Summerman, trädgårdsmästare och trädgårdsmästare (anonym)

  För att få det maximala utbytet av vårlöklök, lämnar du i 30 minuter i en svag lösning av kaliumpermanganat eller ask (1 matsked på 1 liter kokande vatten, låt svalna, dränera) innan plantering delas upp. Torka sedan i en trasa doppad i honung (0,5 tsk på 0,5 1 vatten) tyg, sätt i en plastpåse, bind inte fast den. Håll i kylskåpet 2-3 av dagen tills rötter visas. Om det inte finns tid för spiring, lösa 1-2 nitroammofoski-granuler i 2,5 1 vatten, blöta vitlök i lösningen över natten.

  Ta sängen av vitlök där sidorna (alfalfa, klöver), zucchini eller squash växte under hösten. Växa inte vitlök efter lök, morötter och betor.
  Under grävningen vid 1 kvadrat M, lägg till 20-25 g potashfosfatgödsel. På ett avstånd av 25 cm från varandra, gör fura med ett djup av 2-3 cm. Vid ett avstånd av 10-12 cm ihop sprida vitlöksklyftorna. Strö med jord och slipa med humus eller kompost (skikt tjocklek - inte mer än 3 cm).

  svar

Lämna feedback, kommentarer