Recensioner och kommentarer: 3

 1. Summerman, trädgårdsmästare och trädgårdsmästare (anonym)

  Men vinter vitlök planteras på hösten, och det rekommenderas att gräva ut det så snart pilen har rakt ut. Och om senare kommer vitlök att falla ihop i skivor som fortfarande ligger i marken. Vad kan vara en sen rengöring från trädgården?
  Förra året grävde jag min vitlök när alla bladen blev gula. Nästan alla vitlök öppnade i skivor, och de började genast spira.

  ett annat tips. Om vitlöket stannar i ditt kylskåp, visas rötter och gröna, släng det inte bort!
  Det bör planteras snabbt, även i april, åtminstone i maj, åtminstone när. Den ruttna gamla klyftan växer till en glödlampa som en teskedstorlek. På hösten kan du gräva och spara till våren. Och du kan inte gräva, sedan odla ett fullvängigt huvud med skivor. Huvuddelen är att sådan vitlök helt inte är mottaglig för svampsjukdomar.

  svar
 2. A. Solovyov Moskva regionen

  Varför är vitlök grön i ämnena? Kan jag äta den?

  svar
  • OOO "Sad"

   Vid konservering kan vitlöksklyftorna helt eller delvis byta färg, för att få en blåaktig eller grönaktig färg. Den mest sannolika orsaken är närvaron av koppar och andra föreningar i köttet som producerar syra i det sura mediet (och de flesta marinade recepten använder ättiksyra eller citronsyra).

   Färgens intensitet påverkas av många faktorer: från region, jord och väder till egenskaperna hos jordbrukstekniken. Det noteras dock att helt mogna tänder är målade mer intensivt än unga, omogna. Detta påverkar emellertid inte smak- och produktsäkerheten.

   svar

Lämna feedback, kommentarer