Recensioner och kommentarer: 1

  1. Maria ISAEVA, Belgorod

    En svärmor för alla brudar hade en rik dowry i butik - längs pyramiden av kuddar. När hon var borta ville vi kasta ut allt - fjäderkuddarna behövdes inte av någon. Men grannen bad om att ge henne några bitar och slänga inte resten, men använd den i trädgården.
    Grannen vikde fjädrarna från kuddarna in i komposthögen och hällde den med en mikrobiologisk förberedelse. På våren, som hon sa, kommer det att vara möjligt att använda komposten när man gräver jorden.

    På rättegången rensade jag bara 2 kuddar, gjorde allt som granne, och på våren när jag planterade tomatplantor sattes en handfull pennakompost till varje brunn. Bra folk, jag har aldrig haft en sådan skörd av tomater! Nu ska jag göra puffiga fjädrar för alla grönsaker. Och min man bestämde sig för att bygga flera varma sängar och sa att fjädrarna, blandade med aska, skulle vara en bra näringsbas för dem. Det kom i praktiskt brudgum från svärmor!

    svar

Lämna feedback, kommentarer