Recensioner och kommentarer: 1

 1. Igor SHUMYATSKY, Taganrog

  Hur man sparar gamla träd

  Det hände så att min yngre bror Sanya 20 bodde i 2 tusentals mil från varandra i flera år. Men på min årsdag kom Sanya, och nästa dag efter f festet gick vi med honom till vår gamla trädgård.

  Många träd i trädgården är mer än 20 år gamla. Jag visade min bror ett gammalt äppelträd med ett ihåligt träd, vilket är synd att rodna ut - frukterna är smärtsamt välsmakande. Sedan ledde han till päron med samma problem. Dessa 1-träd har redan börjat krympa, men min bror lovade att rädda dem.
  Det visade sig att allt som behövs för att rädda "patienterna" är i garderoben. Först rensade vi det ihåliga av ett äppelträd. Sedan plockade de upp en bit av trä enligt diametern på det resulterande hålet, drev det och körde det där. Högtalaränden såg av. Eftersom det inte fanns någon trädgårdskrigare, smälte de alla helt fint med oljemålning.
  Päron ihåligt visade sig vara mer. Han rensades också. Hålet fylldes med grus och förseglades med cementmortel. De yttre luckorna täcktes med en blandning av aska och harts (1: 1).

  svar

Lämna feedback, kommentarer