Recensioner och kommentarer: 1

  1. Irina Murchina, Tula

    Uppdaterar whitewash!
    I februari börjar solen att brinna mer och mer, och efter en rad tydliga dagar kommer några träd till och med av viloläge, och sedan förstör de nådelösa nattfruarna sina känsliga knoppar. För att förhindra att det händer, är det nödvändigt att kasta träden från hösten med kalkmortel eller akrylfärg. Om vitvaskning plötsligt försvunnit under vintern kan du uppdatera det. Endast lufttemperaturen måste vara över 0 °.

    Sätt att göra whitewash det finns många, jag gillar det här. Jag tar 2,5 kg hydratiserad kalk (friskt!), Jag odlar den i 10 l med vatten. Jag lägger till en flaska PVA-lim (100 g), rör om det. Därefter späds 0,5 kg kopparsulfat med lite varmt vatten och hälls i samma hink. Jag rör om allt så att blandningen visar sig som L smetana, och omedelbart vita träd. Detta skyddar dem mot överhettning och skadedjur.

    svar

Lämna feedback, kommentarer