Recensioner och kommentarer: 2

 1. Alexandra CHELIADNIKOVA

  Firar från sticklingar växte

  Jag har två underbara blå granar som växer framför mitt hus som jag har blivit odlade från sticklingar. Jag förberedde dem i början av maj i molnigt väder på morgonen. Med en kraftig rörelse av handen ner, riv av grenar av längd 6-10 cm med en del av barken och träet (från mitten av kronan). "Hälsa" något rensad med en kniv (det är viktigt att barken på "hälen" inte är separerad).

  Från botten av grenarna avlägsnades nålarna. Urklipp på dagen satt i en lösning Kornevin. Sedan landade hon på den förberedda platsen med näringsblandning (sand, humus, bladjord - alla i lika delar) snett till ett djup av 5-6, se.
  Transplanteras till en permanent plats ett år senare i april.

  svar
 2. Ekaterina Anatolyevna

  Om du bestämmer dig för att spara utrymme för trädgårds jordgubbar, bygga en tre våningar "skyskrapa".

  För att göra detta, slå ihop en låda med plankor, som placeras på en lämplig plats och fylld med jord. De lägger en annan ram av en mindre storlek på den och sedan ordnar den tredje nivån. För att brädorna ska hålla längre måste de blötläggas med en lösning av järnhaltigt sulfat och målade, och inifrån täckt med plastfolie.
  I en sådan bär "hus" kan du plantera jordgubbar whiskers. Planterna är tillräckliga för solen och luften, och mogna bär kommer att vara tydligt synliga.

  svar

Lämna feedback, kommentarer