1

Recensioner och kommentarer: 1

  1. Natalia Kostina, Moskva

    "Belladonna" översatt från italienska betyder "vacker kvinna", men i min trädgård är det ganska en stilig man, för vi talar om den tidiga mogna peppar Beladonna F1. De första frukterna av denna hybrid ger redan efter 3 månader. efter spiring. De är cuboid, med tjocka väggar, söta och inte bittra, även i takt med teknisk modenhet. En helt mogen blir grönvit. Buskar växer till 60-80, se

    Jag har redan en tradition - varje 8 Martha gör Belladonna. Jag blötlägger frön för en dag i en tillväxtstimulanslösning, sår dem, täcker dem med film och lägger dem på en varm plats. När slingorna av plantor dyker upp från marken sätter jag tallrikarna på fönsterbrädan. När det första parbladet dyker upp, dyka paprikorna i glas med en volym 400 ml.
    I mitten av maj planterar jag plantor i ett växthus - 3-4 plantor på 1-torget. m. Tre gånger per säsong matar komplexa gödningsmedel.

    svar

Lämna feedback, kommentarer