Recensioner och kommentarer: 3

 1. Helena

  Inte för det första året slår min jordgubbs löv av någon form av liten vit midge, som bokstavligen håller fast vid plantorna.

  Du rör på busken - och ett helt moln av dessa insekter flyger upp som om en hög aska blåses av vinden. Särskilt denna midge älskar unga löv, vilka från sådan uppmärksamhet från hennes ställning krymper och slutar växa. Vad jag just gjorde för att bli av med insekter, men högst i en vecka är de rätt där igen. Och alla mina jordgubbar är därför ständigt förtryckta. Jag var desperat att klara av denna sveda. Kära trädgårdsmästare, hjälp mig!
  Valentine

  svar
 2. Summerman, trädgårdsmästare och trädgårdsmästare (anonym)

  Jag älskar att odla jordgubbar, men bra skördar sträcker sig inte alltid: ibland sätter vädret en gris, och ibland erkänner jag fel själv (även om jag har stor erfarenhet). Till exempel, året innan, tittade på ett stort antal äggstockar, såg jag fram emot utseendet av bär, särskilt eftersom mitt barnbarn var tvungen att besöka. Men så snart frukterna började sjunga regnade det ofta. Som ett resultat röt de flesta bären ut.

  Jag bestämde mig för att skydda jordgubbarna från långvariga duschar för att skydda sig på bågarna (det är bekvämt att använda det mot återgången frost eller sänka temperaturen på natten). Förra våren köpte hon filmer och slutförde sina planer med sin man, Vladimir. Shelter det visade sig vara praktiskt och användbart. Men på sommaren, en fin solig dag, som lämnat stugan för affärer, öppnade jag inte jordgubbarna och det brändes av solen. Till följd av detta överlevde bara förstegångaren och festivalen, som jag köpte i min plantskola, som överlevde på en liten tomt, och gav underbara bär. Jag täckte inte dem med någonting och utförde inte några experiment med dem, och nu ska jag reproducera dem.

  Den reparerande hallon var inte heller glad: det blev kallt tidigt, och bären hade inte tid att mogna, och de som gjorde det var smaklösa, och några var också en del hårda. Varför? Förmodligen något jag förlorade syn. Tja, jag kommer att hoppas på bra väder i den nya säsongen och lära av mina misstag.
  T.N. GUBANOVA

  svar
 3. Summerman, trädgårdsmästare och trädgårdsmästare (anonym)

  Jag älskar att odla jordgubbar, men bra skördar sträcker sig inte alltid: ibland sätter vädret en gris, och ibland erkänner jag fel själv (även om jag har stor erfarenhet). Till exempel, året innan, tittade på ett stort antal äggstockar, såg jag fram emot utseendet av bär, särskilt eftersom mitt barnbarn var tvungen att besöka. Men så snart frukterna började sjunga regnade det ofta. Som ett resultat röt de flesta bären ut.
  Jag bestämde mig för att skydda jordgubbarna från långvariga duschar för att skydda sig på bågarna (det är bekvämt att använda det mot återgången frost eller sänka temperaturen på natten). Förra våren köpte hon filmer och slutförde sina planer med sin man, Vladimir. Shelter det visade sig vara praktiskt och användbart. Men på sommaren, en fin solig dag, som lämnat stugan för affärer, öppnade jag inte jordgubbarna och det brändes av solen. Till följd av detta överlevde bara förstegångaren och festivalen, som jag köpte i min plantskola, som överlevde på en liten tomt, och gav underbara bär. Jag täckte inte dem med någonting och utförde inte några experiment med dem, och nu ska jag reproducera dem.

  Den reparerande hallon var inte heller glad: det blev kallt tidigt, och bären hade inte tid att mogna, och de som gjorde det var smaklösa, och några var också en del hårda. Varför? Förmodligen något jag förlorade syn. Tja, jag kommer att hoppas på bra väder i den nya säsongen och lära av mina misstag.

  svar

Lämna feedback, kommentarer