1

Recensioner och kommentarer: 1

  1. Kärlek

    Jag har en femårig päron, som året innan förra året gav den första skörden.
    Det fanns mycket frukt, och alla var ganska stora. Men min glädje vid utseendet visade sig vara för tidig: de hängde på grenarna fram till oktober (jag noterar att jag inte hittade några yttre tecken på trädsjukdom), men de fyllde inte med juice - de var fasta och hårda. Det var nödvändigt att ta bort dem alla i den här formen, men samtidigt behöll sin hållbarhet sig vara äckligt, de bleknade snart. Förra året är historien helt upprepad.

    Vad händer med min päron? Jag försöker se efter henne som det borde vara: Jag matar henne, lossar marken. Glöm inte att vattna, men måttligt. Kanske handlar det bara om dem? Men, jag kommer ihåg, i några bokstäver noterade läsarna att päron inte gillar överskott av vatten. I allmänhet hjälp mig att förstå, kära läsare!

    svar

Lämna feedback, kommentarer