2 anmeldelse

 1. A. Kostryakov Lipetsk-regionen

  Jeg køber Fortune kartofler til plantning, super elite knolde. Men nu i anden sæson er høsten slet ikke oplagret, mange kartofler tørrer op i kælderen. Hvad kunne være problemet?

  svar
  • OOO "Sad"

   Dit problem ligner Fusarium. I løbet af vækstsæsonen og kartoffelhøsten kan infektionen visuelt manifesteres. Men under opbevaring udvikles tørrot, i knoldene dannes hulrum. Fusarium spredes hurtigt, der danner foci af syge kartofler. Sporer af sygdommen kan overføres gennem jorden eller inficeret plantemateriale.

   For at beskytte afgrøden er det nødvendigt at behandle knolde med Sinclair før plantningen. Det skaber en beskyttende skærm på eller omkring kartoffelens overflade og beskytter afgrøden fra det øjeblik, den behandles og i op til 12 uger. Sådan profylakse forhindrer infektion med fusarium og rictoniosis, og vil tillade dig at undgå afgrødstab i kælderen. Hvis nogle af kartoflerne behandles af Sinclair, før de lagres, kan den bruges som et sundt plantemateriale for det næste år.

   svar

Mini-forum for gartnere

Din e-mail vil ikke være synlig