5 Kommentarer

 1. P. SOKOLOV, Pskov

  I min have vokser dværgfisk, jeg kender ikke engang deres klasse. Jeg købte en plante for flere år siden på markedet med min bedstemor. Planteret i penumbraen, bushen blomstrede hele sommeren. Han overvintrede godt, givet rigelig selvsående, jeg ikke kæmpe med ham, så hele sommeren fra buskene kiggede sjove mundkurve. Og det var det, jeg bemærkede: Kulturelle karakterer af pansies i min selvsås giver aldrig, i foråret fra busken er der intet tilbage. Og denne baby kan være i det mindste i kanten, selv i gryden. Jeg kan godt lide hende meget til uhøjtidelighed og munter disposition!

  Svar
 2. Nadezhda Matveyevna Grodno region

  Pansies er min blomsterhave favoritter, men hvordan får jeg dem til at blomstre i det tidlige forår? Hvornår er det bedste tidspunkt at så frø?

  Svar
  • håber

   På trods af det faktum, at stemorsblomster er en flerårig plante, dyrkes de som en toårig kultur. For at opnå tidlig blomstring sås frøene i juni-juli, i planteskolen, på veluddannede senge. Efter to uger vises de første skud, de begynder at plukke inden for 2-3 uger.
   Pansies tolererer godt transplantation selv i blomstrende tilstand. Til permanente anlæg kan transplanteres i slutningen af ​​august, vil de have tid indtil slutningen af ​​sæsonen er veletableret og vil begynde at blomstre i det tidlige forår, så snart de første stråler fra solen.

   Svar
 3. Daria

  Jeg begynder at forberede mig på foråret om sommeren,
  For eksempel, så en viola (stemorsblomst) blomstrer i maj, såer jeg frøene i juli (i en beholder). Disse blomster er i mine favoritter: om foråret er de efterspurgt. Jeg foretrækker Boss F1-serien hybridviola: den overvintrer godt selv i blomstrende tilstand. Violafrø spirer på 5-7. dagen ved en temperatur på +20 grader. Hovedbetingelserne er fugtig jord og skygge fra den brændende sol. Første gang spirer jeg frøplanter med gødning, hvor jeg henter nitrogen og kalium i lige store mængder. Og når der vises 3-4 blade, giver jeg planterne mere kalium (N: K - 1: 2). I de første ti dage af september dykker frøplanter ud i separate potter. På dette tidspunkt frigives film drivhuset - jeg fjerner filmen fra den og sætter potter med frøplanter på jorden. Jeg har aldrig noget - jeg håber på et snedæk. Hun konkluderede, at mindre planter lettere tåler vinter end store, selvom de blomstrer senere på foråret. I marts dækker jeg drivhuset med en film - og efter en måned blomstrer violaen i varmen.

  Ved samme princip vokse og primrose
  Kun dets frø er sået friske, ellers en stratifica-
  tion. De fremkommer ved en temperatur på + 20 ... + 25 grader i en måned. I september dykker jeg som en viola og overlader at vinter i et åbent drivhus. Om vinteren forlader primrose også blomstrende, og under snedækket tåler det dårligt vejr. Og i marts, i drivhuset, transformeres den allerede under filmen, den ene blomster efter den anden vises - primosen viser sig i al sin herlighed.
  Og forestil dig nu: det er kun april, og i din have er der blomstrende forkanter af pansies og primuler. Skønhed!

  Svar
 4. Læseren (nitsa)

  I det andet år af blomstrende pansies strækker sig normalt, taber tiltrækningskraft. Især det griner, hvis blomster med sjældne farver vokser. Det gør imidlertid ikke noget, det er nemt at holde dine yndlingsblomster. I anden halvdel af sommeren bøj de strakte skud til jorden og drys med jorden.

  For vinteren dækker bladene med blad. På det hus, der er dækket af jorden, vil der være rødder, og i foråret kan busken opdeles og plantes. I samme år vil pansies dekorere haven med frodige blomster.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.