2

2 комментария

 1. anonym

  Hvidløg vokser altid meget stort. Hvad er hemmeligheden? Først og fremmest forbereder jeg et sted til plantning: Jeg fremstiller humus ved 1-spand på 1-firkanten. M og jeg pløjer i to eller tre uger før plantningen.

  Jeg plante under den aftagende måne i tegn som Taurus, Stenbukken. Landing jeg bruger fra 25 september til Intercession. Tidligere fremstilling af en seng: kaste kobbersulfat (1 tbsp spand vand ..). Før plantning sænk hvidløg til 15 min. i opløsningen: 3 st. l. salt på 5 L vand + kaliumpermanganat er fra nematoder. Derefter gøre rækker, jeg stænkede deres aske og sod hvidløg afstand 10-15 cm fra hinanden {20 cm mellem rækkerne som kan behandles ler).
  Før starten af ​​koldt vejr er overdelen af ​​sengen sprinklet med humus og løv fra skoven. Og om foråret, så snart vi kommer til dacha, løsner jeg op. En anden vigtig ting er at have tid til at plante asken aske før kirsebær blomstrer: på dette tidspunkt flyver en flyve ud, som lægger æg i bunden af ​​hvidløg.

  Pile bryde af, efterlade en eller to kontrol, de vil vise, hvornår de skal renses - skal rette sig. Det er alt sammen. Høsttørret, godt igen, vi vælger til plantning, og hvad vi forlod for os selv - vi gemmer på et mørkt sted i en glasbeholder uden at lukke låget.
  Ja, jeg glemte stadig et øjeblik. Når vi stopper pile, begynder pærer at danne. Og her, at de var større, er det nødvendigt at fjerne jorden fra dem, kun omhyggeligt, for ikke at skade pæren selv.

  svar
 2. Razzhivina Tamara

  På mig noget med en vinter hvidløg (forår jeg endnu aldrig plantet). Om efteråret tog jeg store, sunde skiver, jeg holdt såetiden. I foråret stiger hvidløg glat ud under sneen, men om sommeren begynder nogle blade i juni til juli at blive gule. Når jeg forsøger at trække planten ud af jorden, går bladene af og hovedet er dækket af hvid skimmel, fugtig.
  Jeg talte med min nabo. Hun har dyrket hvidløg i mange år, hun har aldrig haft sådan en ting, men nu har det været to år nu, og hun har haft denne slags ting. En sygdom, eller hvad?

  svar

Tilføj en kommentar

Ваш email не будет опубликован.