2

2 Kommentarer

 1. Michael

  Selvfølgelig kan du imidlertid denne metode er mere arbejdskrævende. Frø er hentet fra de saftige frugter af sne leopard. For det første, presser juice gennem gasbind eller kapronstrømpe. Derefter rystes den resulterende masse i en lav beholder med en lille mængde vand. Frøene vil slå sig ned på bunden, og pulverpartiklerne flyder. Fjern dem med det samme. Efter tørring i skyggen kan rene frø spredes på poser, men det er bedre at plante. Det bemærkes, at snegleopardens gode spiring er i efteråret såning. Når frøene dvale i en hvilestilstand under sneen, gennemgår de en naturlig stratificering. Ved foråret vil frøene spire, og i slutningen af ​​sæsonen planterne
  Du kan allerede dykke. I det tredje år kommer snebrosens buske til at nå en meter højde og begynder at blomstre.

  Svar
 2. Svetlana

  I lang tid vil jeg plante en snestorm i landet. Det ser så smukt ud i efteråret! Desværre var snowplantplanter ikke til salg for mig. Kan den udbredes af frø?

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.