3

3 Kommentarer

 1. Nikolay Ermikov, Bryansk

  Reproduktion af kaprifol med stiklinger

  Flere sorter af kaprifol vokser på min have. Jeg reproducerer den som grønne stiklinger om sommeren (i juni) og med lignified stiklinger i efteråret. Jeg forbereder woody stiklinger i slutningen af ​​oktober.
  I efteråret efter efteråret faldt jeg stærke årlige vækstrater. Jeg pakker dem i bundter, pakk dem i en fugtig bomuldsklud og en plastikpose med huller. Jeg opbevarer kviste i køleskabet ved en temperatur på 3 ° C.
  Hvis der ikke er plads nok i køleskabet, så overfører jeg denne pakke til haven i en snedrift. Jeg vælger stedet i skyggen, hvor sneen smelter sidst.
  I slutningen af ​​april - i begyndelsen af ​​maj, før spirende knopper bliver vækket, skar jeg stiklinger fra stængler med tre til fem internoder. Jeg plante dem under en skråning i 45 ° på en seng med løs og fugtig jord. Dæk derefter en humus, så kun den øvre nyre er synlig. Rotationen af ​​stiklinger tager normalt tre uger.

  Svar
 2. Tatyana BROTISHKINA, byen Smolensk

  Hvordan gjorde det nye kaprifol
  To gamle kaprifoliebuske voksede op i landet - de var 20 25 år gamle. Så visnet en af ​​dem delvist, og jeg besluttede at prøve at sprede kaprifolium indtil jeg mistede disse vidunderlige planter helt.
  I april valgte jeg to unge, men allerede lignificerede kviste og satte en plastpose på dem (som en strømpe) og skar i bunden. Derefter fastbundet bundkanten af ​​pakken omkring kvistet med en streng. 8 pakke spredning jorden en lille smule af frugtbar jord (halv-liters krukke) og også bandt den øverste kant af pakken, L, men ikke stramt, at der var luft, og du kan fugter jorden gennem hullet, når tørrer. I juni var der rødder på grenen på det sted, der var nedsænket i jorden. Afskær skyderne under pakken og frigør dem fra jorden, jeg faldt dem ind i det åbne område, først at tilføje humus og lidt aske til det. Grunde rigt vandes og dækket omkring papiret undslipper at reducere fordampning af fugt, som sker i landet kun i weekenderne. Nu vokser min plante stærkere og gav nye blade. Så de lever! Nu er det fortsat at håbe, at vinteren vil overleve med succes.

  Svar
 3. Irene

  Vi samler og behandler kaprifol
  Lækker og meget nyttige kaprifolle bær, desværre hurtigt smuldrer og forringes. Derfor skal de hurtigt indsamles og genanvendes. For at gøre dette skal du separere bærene fra stilken og hæld det pulveriserede sukker i forholdet 1: 2. Spred derefter på steriliserede krukker, drys 2 st. skeer af sukker, dække med pergamentpapir, binde det med en snor eller et gummibånd og sæt det i køleskabet.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.