4 Kommentarer

 1. læser

  Måder at bruge salt i haven er mange: opløsningen vandede unge rødbeder, så hun blev sød, med succes anvendt til bekæmpelse af ukrudt, skadedyr og endda svampesygdomme. Men alt skal være moderat, ellers kan vi bryde det gyldne middel og i stedet for at gøre det godt, forårsage alvorlig skade på jorden.
  Husk skolen kemi lektioner: Salt består af natrium og chlor, og chlor for mange planter er skadeligt. Desuden er klor og natrium i stand til at forskyde calcium fra jorden. Som et resultat - jorden er hævet, passerer dårligt vand. Og dette stimulerer en endnu større ophobning af salte, næringsstoffer passerer ind i en form utilgængelig for planter, de begynder chlorose, og de tørrer op.
  Som vil spare saltvand indlejring grave sået grøngødning eller gødning af halm (7-8 1 kg per kvadratmeter). Det "fortynder" saltvandsmassen, gør natrium og klor mere mobil, og derfor vaskes de væk i dybden.
  Lagdelt jordlag. Hvis jorden er stærkt saltvand, er det muligt at deponere gips (100-300 g per 1 sq M.), som erstatter natrium med calcium.
  Erstatning for salt
  Salte ved anvendelsen på sitet kan afgives på alle, erstatte den med natriumnitrat (20-25 1 gram per kvadratmeter) .Etotsennoeudo-ler kan anvendes til at forbedre smagen af ​​sukkerroer og kontrol med jordbundsskadedyr løg og gulerødder. Og vigtigst af alt - det er gødning, dvs. kvælstof i det er allerede i en form, der er tilgængelig for planter.
  Kalk i jord
  Agronomer anbefaler ofte kalk i jorden. Dette er særligt nyttigt til sure jorde (fx pH 4,5 tage 350 g kalk pr sq 1; ved pH 5,5 - 100 1 gram per kvadratmeter). Men for de sydlige regioner med en overvægt af kalkholdig jord, hvor, på grund af jernmangel ofte sker chlorose (blade bliver gule, visne, afgrøden dør), er det nyttigt at gøre jern sulfat (40-50 1 gram per kvadratmeter).

  Svar
 2. Zoe

  Det er ingen hemmelighed, at mange gartnere bruger en hel del kemikalier.
  Jeg kæmper også med stammen af ​​en ren, opvarmet til 60-70 ° vand. Ved sprøjtning træer vand mister noget af varmen i luften, så temperaturen bliver 45-50 °, der ikke har nogen virkning på planten, men møl kan ikke modstå en sådan temperatur.
  Den eneste ulejlighed er at lægge på en vandtæt regnfrakke og binde den omkring dine håndled, så vand ikke løber ned i dine arme. På mig på en anden måde er det umuligt.
  Du kan kæmpe med fletcher og saltet vand: 10 L vand - 100 g salt, men ikke mere!
  Disse metoder bør anvendes ikke lejlighedsvis, men mindst to uger senere.

  Svar
 3. Nicholas

  I Krasnoyarsk er mennesker, der ikke er ligeglade med jorden, forenet i klubben "Dachka". Og her på et af møderne diskuterede vi det mest presserende spørgsmål: hvordan bedst kan vi håndtere insekter, der angriber vores afgrøder? Det viste sig, at almindeligt vand kan klare dem ikke værre end kraftige kemikalier (ikke mindre skadelige for mennesker). Jeg forsøgte at anvende denne metode på mit websted og sørgede for, at alting fungerer!
  Her ser for eksempel på, hvordan kampen med bladlus ser ud. Jeg samler koldt vand fra hullet i gummipæren og leder strålen til undersiden af ​​bladene, hvor denne skadedyr sidder. Bladlus har ikke en beskyttende skal, derfor er det under et koldt brusebad, falder i et chok og falder ned af bladene. Derudover vasker vand væk både voksne og larver og æg.
  Så med varmt vand fra vandkassen spilder jeg jorden under planterne for endelig at færdiggøre denne muck. Jeg bruger denne behandling en gang om ugen.
  Nu om hvordan jeg beskæftiger mig med larverne i maj-fejlen. På os i Østsibirien viser de den største aktivitet i slutningen af ​​maj - begyndelsen af ​​juni. Kvinder deponeres i økologisk affald og kompost æg, fra dem og vises hvide larver (hruschi), som foder på økologisk, vokser meget hurtigt og spiser rodhårene på alle planter. Resultatet er, at de årlige skud af ikke kun bærbuske, men også 6-7-sommerfrugttræer tørrer op.
  I efteråret har bille larverne en velmærkede C-formede form, en tykkelse på op til 1 cm, en længde på op til 2 cm og et sort hoved. I Sibirien udvikler de i denne tilstand op til 4 år. Forestil dig hvor meget skade de vil bringe, indtil de bliver til en voksenbille! Khrushch, som bladlus, har ikke en solid beskyttende skal og lige så meget tolererer fugtig jord. Derfor, i en busk eller et træs nærkammer cirkel,
  Jeg sætter sprinklerne (og hvor de ikke er nok, sætter jeg bare slangerne), og jeg fodrer langsomt vandet på en sådan måde, at der altid er en pølse på jorden. Som et resultat dør larverne i jorden, der dør efter tre dage. Efter høstning er sengene til forebyggelse også oversvømmet med vand.
  Koldt vand dræber i jorden og larver af fluer.
  Et tegn på nederlagets nederlag ved dette skadedyr er bindingen af ​​pennen. Så snart jeg opdager en sådan usund tilstand af planter, laver jeg en rille mellem rækker af dybde 2 cm og fyld dem med koldt vand fra brønden. Efter to eller tre dage gentager jeg proceduren. Som følge heraf får løgens fjer en grøn farve og bliver fast - de genvinder.

  Svar
  • Summerman, gartner og gartner (anonym)

   Her er det! Great!

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.