2 anmeldelse

  1. Galina Starostina

    Tidligere vidste jeg ikke, at hasselnødder kan dyrkes i min have.

    Og for navnet på denne plante for mig var der en slags forvirring - uanset om det var hasselnødder eller hassel eller hassel ... Jeg var nødt til at finde ud af det ved hjælp af botanisk litteratur. Det viser sig, at alt dette er en slags plante - hassel, men de vilde arter kaldes hassel (eller hassel) og dyrkes - hasselnødder.

    Selvom alt dette faktisk er hassel: almindelig hassel er en hasselnød, og l. stor er en hasselnød.

    Botanikere mener, at hasselnød er en naturlig hybrid mellem l. almindelig l. store og l. Pontian. Wild almindelig hazel er udbredt i de sydlige regioner i vores land, i Sibirien og i midterbæltet. Det tjente som grundlag for at opnå nye vinterhærde sorter.

    svar
  2. Tamara OSTANINA, Krasnodar Region

    Frisure til hasselnødder
    4 for et år siden flyttede min mand og jeg til Kuban, købte et lille hus i landsbyen.
    Haven og haven var i en meget forsømt tilstand, men det er ikke vigtigt. Vigtigst set så jeg i min nye 2-have en hasselnødbuske. Jeg var glad for, at vi vil være i efteråret med nødder. Men det viste sig, var glad forgæves. Hverken i år eller den næste frugt så jeg ikke.
    På en eller anden måde begyndte jeg at tale med min nabo Tamara - hvorfor er der ingen nødder? Det viste sig, at jeg forkert passede hasselnødder - hver forår er det nødvendigt at skære sine grene med 15-20 cm. Desuden blev buskene meget tykede.
    Jeg savede alle de ekstra grene og skud, efterlod kun 3 hovedgrene og skar alle de små. I efteråret - åh, et mirakel! - Øreringe dukkede op på en hasselnød (som på en bjørk!). Det viser sig, at hasselnødder danner blomsterstand i efteråret, og efter et år vises frugterne! For os sibirere var det en nysgerrighed. Lev og lær…
    Nu, hvert forår jeg gør hasselnød "haircut", befrugte rådnet gylle og aske, og i august, indsamle velsmagende nødder!

    svar

Mini-forum for gartnere

Din e-mail vil ikke være synlig