2 anmeldelse

  1. Svetlana YAKUSHEVA, Chelyabinsk

    Ampel tomater er gode til at dyrke hjemme. De ser godt ud i hængende blomsterpotter, i blomsterpotter, i høje potter, der kan lægges på en glas balkon.
    Sådanne tomater har et begrænset vækstpunkt, i stedet for stepons, udgør mange yderligere bundt. Dette er hybrid af Ampel F1. Det ser meget dekorativt ud, når frugterne begynder at modnes. På dette tidspunkt minder bushen om et nytårstræ, dekoreret med spiselige skarlagede bolde.
    Haveperlrosa er en anden ampelsort. De første frugter modnes efter 3 måneder. efter fremkomsten, og frugten er lang. Den lyserøde haveperle behøver ikke at være stedsøn, hvilket letter plejen af ​​planten.

    I sorten Vodopad vokser hovedstammen til 15 cm, men laterale frihængende piske når 1 m og endnu mere. Derfor skal planten suspenderes øverst i vinduet eller højere på balkonen. Sød kirsebærfrugt kan prøves efter 3 måneder.

    svar
  2. Tatyana KOZINA

    For de mest økonomiske og sparsommelige husmødre vil jeg rådgive dig om, hvordan du bruger de mindste og substandardte tomater: kog syltetøj. Prøv en lille mængde, men jeg har en halv liter syltetøj i lang tid, der er ikke noget tilbage, selv om smagen er ret usædvanlig.
    Så skær 1 kg grønne tomater i skiver og frys (så de bliver elastiske). Efter afrimning kan du tømme overskydende væske (eller du kan ikke tømme den for en amatør), tilsæt 1 citron (passere gennem en kødkvernemaskine med en skræl), tilsæt 1 kg sukker og lad den stå i 8-10 timer. Kog i tre doser i 15 minutter. (før afkøling). Jam kaldte "Kiwi uden kiwi." Ingen af ​​dem, der prøvede, kunne gætte, hvad det blev kogt fra!

    svar

Mini-forum for gartnere

Din e-mail vil ikke være synlig