3 Kommentarer

 1. Natalia KARKACHEVA, Krasnodar Territory.

  Pansies fra håndtaget
  Hvert år køber jeg Wittrock-violafrø, så de i slutningen af ​​januar kan sås til frøplanter. Den anden bølge udsår frø i åben jord i begyndelsen af ​​juli - disse blomster åbner deres "øjne" næste år. Og jeg formerer planter med stiklinger (alle sorter er bevaret).
  Om foråret, så snart varme solrige dage er indstillet, forbereder jeg i penumbra en seng med løs frugtbar jord. Jeg skar stiklingerne med to eller tre knob fra de foretrukne indendørs buske i gryder, plant dem lavt, men presser dem tæt med jord og dækker hver stilk med en udskåret plastflaske (jeg åbner den i et par minutter dagligt til ventilation). Jorden skal være fugtig, men ikke ivrig med vanding. Inden for en måned rodder og blomstrer stiklinger det samme år.

  HEMUTISEPANTER AF HEMALIS VARIETY-GRUPPEN ER SÆRLIGE VINTERRESISTENT. De kan gå væk med blomstrende selv under snøen, og som er forbløffende. ØVRIGT BLINKER I DEN NYE Sæson, som kun én begynder at opvarme solen.

  Svar
 2. Irina OGARKOVA, Syktyvkar

  Min altan ligger på den nordlige side af huset. Solen ser sjældent ud her. Men alt det samme lykkes det at dekorere det med blomster om sommeren. Sandt nok er valget ikke for stort, og blomstringen er ikke så rigelig som vi gerne vil. Men skyggen har også sine fordele: Blomsterne i æskerne brænder ikke middagsvarmen, og jorden tørrer ikke så hurtigt op i varmen.
  Fra piloterne planter jeg i altanbokse viola (stemorsblomst), balsaminer, petunia. Jeg forbereder frøplanter derhjemme fra februar. Derefter har jeg allerede ved varmen begyndt planter, der er klar til at blomstre kort efter transplantationen. Balsaminer er delikate planter med skrøbelige stængler, så jeg placerer dem i dybden af ​​balkonen for at beskytte dem mod vinden. Petunier er mere tålmodige, de vokser godt i kasser nær balkonrækværket. Mellem lyse blomster planter jeg sølvcineraria, det er godt, fordi det ikke mister sin dekorative effekt efter frost og endda det første snefald.
  Og i en separat kasse vokser jeg liljer i dalen. Disse stauder rækker ikke for dybt, så de mangler mængden af ​​en standard balkon kasse til blomster.

  Svar
 3. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  I begyndelsen af ​​juli, og frøene af stedmoderblomster, tusindfryd, primula, aquilegia og fed, der vil glæde deres blomstring næste år, Hope Shevkunova. Kirov-regionen.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.