3

3 Kommentarer

 1. Tatyana Aleksandrovna Shcherbatsevich

  En af de mest almindelige sygdomme i phlox er pulveragtig meldug.
  De første symptomer på sygdommen vises i juli-august. De ligner en hvid, melet belægning på alle dele af planterne. Planter standser deres udvikling, og deres udseende er smertefuldt. Så bladene krølle, visne, falde af, og hvis du ikke bruger forskellige foranstaltninger til at bekæmpe sygdommen, kan phloxes dø.
  For at forebygge sygdom, er det nødvendigt, i juni for at begynde forebyggende behandling med fungicider (såsom "Topaz", kobberoxychlorid, og så videre. D.). medicin "Furatsilinom" kan du selv søge om disse kæder. i en mængde, som 20 10 tabletter opløst i liter vand, og de blev sprøjtet phlox øvrigt kan denne væske skal behandles, og andre angrebne planter med meldug (aster, aquilegia, delphiniums).
  Hvis du bemærker de første symptomer på pulverlaks, er det nødvendigt at udføre flere behandlinger med fungicider, det er ønskeligt at skifte præparaterne. Ved forarbejdning skal du prøve at sprøjte både de øverste og nederste dele af bladene. Efter blomstringsperioden er overstået, skal phloxes skæres
  Ære på jordbunden og udfør endnu en behandling.
  Ikke mindre almindelig sygdom af phlox er septoriosis. Ofte på de nederste blade forekommer små brune pletter, som til sidst smelter, hvilket fører til tørring og faldende blade. For at beskytte phlox i dette tilfælde er det nødvendigt at bruge kobberholdige fungicider (Hom, Bordeaux væske).

  Svar
 2. Vera LIPAY, Minsk-regionen

  I afgrøde maj Phlox paniculata: forlade i bushen 4-6 robust stilke, alle svage skud fjernes. De udskårne skud til sunde planter fra stiklinger. Bunden af ​​den skærende afstøvning Kornevinom og plantet i skyggen i løs frugtbar jord (required'm gør aske - halv kop under anlægget). Afstanden mellem planterne i rækken
  - 15 cm, mellem rækker
  - 20 se stiklinger Jeg dækker med plastflasker, hvor jeg afskår bunden. Jeg vand hver dag. Når nye blade vises, fjerner jeg huslyet, men vandene planterne pro-
  Jeg skal gå dagligt. På et fast sted transplanterede jeg næste forår.

  Svar
 3. Inna Tereshchenko

  Tak

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.