5 Kommentarer

 1. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Normalt køber jeg hver sommer Wittrock-violette frøplanter (hybridsorter) for at dekorere gården med det. Hvilken jordblanding til at forberede til transplantation af blomster i en cache-pot? Hvad skal man fodre i løbet af sæsonen?
  Nina Makarova

  Svar
  • OOO "Sad"

   - For at violerne blomstrer i en gryde i lang tid, indtil vinterens forkølelse, på forhånd (10-14 dage før transplantation), tilbereder jeg skræl fra 1-3 bananer, skaller fra 5-2 løg og 4 skål (2-3 l) så mange æggeskaller. Jeg slibe alt og blandes godt med den uklare jord, vandes og lader det "modnes". Jeg planter 5-7 violer i en gryde. Jeg vander det en gang om ugen (i meget varmt vejr oftere). Før knopperne vises, behandler jeg dem med en opløsning af "Kaliumhumat" - jeg fortynder den i vand, så den er lysebrun. Derefter foder jeg hver 15. dag med gødning til blomstrende planter (ifølge instruktionerne). Oftest er det ikke det værd, for jorden er allerede godt krydret med makro- og mikroelementer, der findes i skal af bananer og andet organisk stof. Falmede blomster slettes med jævne mellemrum.

   Raisa

   Svar
 2. Irina KOCHETOVA, samler af senpolis, Novokuznetsk.

  Jeg læste på Internettet, at det kategorisk er umuligt at rodfæste to stiklinger af violer i en kop. Og det gør jeg altid og uden tab!
  Jeg planter foldere i et underlag af Klasmann ridende tørv og perlit. Indtil rødderne dukkede op, holder jeg brillerne i drivhuset. Så tager jeg det ud og sætter det i gryden. I fremtiden vander jeg stiklingerne ved at hælde vand i det. Hvorfor er denne metode bedre end at fugte ovenfra? Børn springer ud som soldater, fordi jordbunden ikke komprimerer. Og vandet nærer rødderne uden at skade de svage, bare klækkede planter. En vigtig betingelse i denne periode er belysning 12-14 timer om dagen.
  Når der ikke er nok plads i koppen til børnene, overfører jeg dem omhyggeligt til en ny container med større kapacitet.

  Jeg hælder et friskt underlag på bunden og siderne. Hvis der allerede er børn klar til transplantation, skal du forsigtigt adskille dem fra moderens ark, forsøge ikke at forstyrre jordklumpen og læg dem i andre briller. Derefter, i processen med vækst, kobler jeg gradvist børnene ud, hvilket gør det muligt at vokse små.

  Violetter (foto) - Blomstertyper, plantning og pleje

  Svar
 3. Lyudmila VESELKINA, Voronezh-regionen

  Hylder og lamper - en økonomisk mulighed
  Når vinduet sills i vores hus tæt "befolket" planterne, besluttede min mand og jeg at bygge et rack til violer, hvorpå de er beskyttet mod den brændende sol om sommeren og mod kulde om vinteren. Målet blev sat - konstruktionen skulle være billig.
  VALG AF MATERIALER
  Affald fra savværket gik til erhvervslivet - trimningsplader, stænger, lameller. Først blev stativerne til stativet fastgjort med skruer. Hylder, der var 1 m lange, blev pakket med madfolie - de ser pæne ud og reflekterer lys. Over hver blev LED-lamper med en længde på 98 cm og en effekt på 18 W fastgjort. Hvis hyldedybden er op til 40 cm (som vores), er en lampe nok, hvis den er bredere, skal to hænges op. Stik sidder fast i overspændingsbeskyttelsen. Jeg slukker for belysningen for natten med den fælles knap.
  Menneskerådgivning
  I stedet for en rørlampe kan du tage 2 (hvis hylden er bredere, så mere) 18-20 W energibesparende LED-pærer, tilslut patroner på en fælles ledning og installer et stik i slutningen.
  TIL MEDDELELSE
  Racken er især nyttig, når du dyrker Saintpaulia på en væge - på hylderne er det altid let og varmt.
  Det er godt, hvis belysningen reguleres af en timer, men dette er en ekstra omkostning.

  Violetter (foto) - Blomstertyper, plantning og pleje

  Svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Flerårige havevioler var en populær drivhuskultur. Romantiske blomster var egnet til vinteren tvinger, de lavede kurve, fødselsbuketter og boutonniere af dem dekoreret lapels og hatte. I dag plantes de i klippehaver, de udsmykker kanten af ​​blomsterbedene og dekorerer de forreste haver.

  Selv i naturen er der omkring 500 arter af flerårige violer i blomst vokser meget populære sorter af hornede violer (Viola cornuta) og klaver. duftende (V. odorata). Fugtighedsbevidste planter foretrækker solrige eller lidt skyggefulde steder, rige, fugtige, men veldrænet jord. Overskydende fugtighed under foråret tøer fører til deres død.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.