4

4 Kommentarer

 1. Marina Sulimova, Skt. Petersborg

  Sidste år så jeg på bladene og skuddene af honeysuckle honeysuckle whitish pletter.

  Rådgive om et lægemiddel, der kan bruges til at forhindre sygdomme i klatreplanter. Hvornår er det bedre at skære kaprifolen?

  Svar
  • OOO "Sad"

   Perfoliate Honeysuckle - slyngplante uhøjtidelige, glædeligt os luft blomster og duften af ​​det sene forår og den tidlige sommer. Men hvis du ikke tager sig af det, kan den lide af pulverformet skimmel, dækket af en hvid belægning. Resultatet er, at bladene tørrer og falder af og efterlader blotte skud. For at beskytte buskene, når der vokser unge blade og i slutningen af ​​sommeren bruger jeg komplekse sprøjtninger fra svampesygdomme. Jeg Biologics tankblanding "Gamair", "Alirin B" (for tabletter 2 / 5 L vand) suppleret med 1 ampul "zircon".

   Du kan bruge denne blanding: "Fitosporin" + "Trichoderma voride" (ifølge instruktionerne).
   Jeg planter honeysuckle som regel i baggrunden af ​​blomsterbedet og langs hegnet. Før det vil se godt ud en flerårig prydplante, hvis blomstringsperiode er lidt senere, er hortensia f.eks. Trælignende. Elegante snehvide hætter af hendes blomstrer lukker strøerne af kaprifol, der har bar i slutningen af ​​sæsonen.
   Hertil kommer, at jeg hvert år i foråret til sanitære formål fjerner de frosne, knuste og tørre kviste. I efteråret udskærer jeg alt, hvad der forstyrrer nabostater og syge piske (hvis nogen). Disse plante rester skal brændes.

   Svar
 2. K. Timofeev Moskva Region.

  Sidste år købte vi en gammel grund med en have. Der var mange bærbuske på stedet, alle gamle og overgroede. Efter at have skåret gamle skud af vinmark næsten til jorden, gav buskene nye stærke skud, vokse godt. Men kaprifoljen døde efter foryngelse. Hvad er årsagen?

  Svar
  • OOO "Sad"

   Desværre er ikke alle teknikker lige så gode for forskellige kulturer. Den særprægede struktur af currant buske er, at i bunden af ​​grene er der knopper, der kan give kraftige skud af substitution. Derfor er metoden til foryngelse anvendt af dig egnet til vinmarker. Men der er ingen sådan nyre i kaprifol. Efter kardinal beskæring kan flere sovende knopper vække i buske, men kun under betingelse af regelmæssig fugtning.
   Til foryngelse af gamle honeysuckle buske sættes beskæring på stumpen i en højde af 35-40 cm fra jordoverfladen for alle grene, men ikke under. Det næste år vil vokse stærke skud, som i andet år kan give den første høst. Men bemærk, at der efter mange beskæringer kan dannes mange skud, og i det tredje år skal de udvindes. Forlad 10 til 15 stærke grene, slet de resterende.
   O. MIRONOVA, en agronom

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.