1 Kommentar

  1. Rimma STAROSTINA, byen Kolomna

    Vittroke's violet ser vidunderligt ud i blomstersgrunden. Det er ikke stort, men så smukt! Jeg bruger sædvanligvis de købte frøplanter og planter det i blomsterhave, når frost passerer. Hvis pludselig alt det samme løfte køler, skal du sætte buen og trække på dem uvævet materiale.
    Blomsterkransen ser meget smart ud!

    Jeg forlader en del af blomsterne, og en del - jeg bruger til behandling. Først tørrer jeg dem, spreder dem i et tyndt lag på verandaen, og om vinteren tilbereder jeg hostesirup fra blomster. Hæld 4 spsk. l violette blomster i en termos, hæld alle 500 ml kogende vand. Jeg lukker termosen tæt, jeg insisterer 5 timer. Jeg drikker denne infusion på 2 spsk. l hver 3. time. Indånding bliver lettere, hoste forsvinder.

    Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.