7 Kommentarer

 1. Vasily Yezhov

  Før plænen bliver sådd, er det vigtigt at fylde jorden godt.

  Det var under den såning du kan lægge en langtidsvirkende gødning (kalk, fosfor og kalium, samt komplekse) direkte ned i jorden, hvor det vil udvikle rodsystem af planter, hvorigennem de absorberer næringsstoffer. Før den endelige behandling af jorden er gødninger spredt over overfladen. I 1 gøre omtrent hundrede-1,5 2 kg dobbelt superfosfat (3-4 kg superphosphat), 50 kg kalk.

  Svar
 2. Irina Kozlenkova, Moskva

  "Gå ikke på græsplænerne!" - Vi ser ofte tegn med sådan en indskrift i parker. Men i din have vil du ikke placere sådanne: den er ubrugelig! Og på en grøn græsplæne elsker husholdningerne at trampe, løber dyr rundt.

  Resultatet er beskadigelse af belægningen. Men græsplænen er godt restaureret efter en magisk procedure. Det ladede græs skal kæmmes ud med en græsplæne rake, godt vandes og, efter to dage, klippes meget lavt.

  Når græsset vokser, skal følgende klippe udføres, hvilket øger højden hver gang med flere centimeter. Gradvis vil du vende tilbage til den sædvanlige højde af klippe, og plænen retter sig igen.

  Svar
 3. Seraphim

  Min mand og jeg er glad for græsplæner. Selvfølgelig på 4 hektar har vi også et drivhus med tomater. Tomater vokser i det åbne jorde såvel som peberfrugter, løg, hvidløg, græskar (i år var en så enorm, at det ikke kan gribes!), Zucchini, kartofler. Men vi elsker græsplænerne, henter farverige blomster, indrammer dem. Dahliaer af forskellige sorter vokser på række langs sømmen, foran dem er nasturtium, og på den anden side hvide tusindfryd, dagliljer og korte iris ... Der er stadig mange phloxes, men ikke alle af dem, skønheden er ekstraordinær!
  Men jeg vil dele min erfaring med græsplæneopbygning. I det udpegede område udjævner vi jorden med en rake, så der ikke er nogen buler og huler, ellers vil græsslåmaskinen køre dårligt. Så tager manden døren fra det gamle bord (kommode) og går langs det og flytter det til et nyt sted - det viser sig jævnt, jorden er godt komprimeret. Derefter hælder han en del af plottet fra vandkande, drysser frøene gennem et dørslag, og jeg "dækker" plænen med blød jord, så fuglene ikke limer, og så videre indtil slutningen af ​​plottet. Efter 4-5 dage vises frøplanter.
  Selvfølgelig har plænen brug for pleje, manden efter at have klippet kamme det med wire rakes. Jeg argumenterer ikke, det er muligt, at store arealer skal rammes med en rulle, og som vi (Zxb m), kan og vores måde.

  Svar
 4. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Jeg så, at i byens parker var træerne dekoreret i firkantede blomsterbed. Det vil sige, whiplash cirkel er begrænset til en firkant, blomster eller græs er plantet der, undertiden jorden er dækket af farvede krummer. Jeg vil også lave en lignende ordning for det unge fugl kirsebærtræ vokser foran vores landhus. På hvilken dybde kan du grave jorden op i bagagerummet? Hvad græsplæne, hvilken slags græs er bedst at plante der?

  Svar
  • OOO "Sad"

   Når man graver ned stumpen, er det vigtigt ikke at beskadige rodsystemet på træet eller busk. Derfor dykker bajonett bajonetten dybere end 10 cm farligt. I nogle tilfælde er overfladeløsning og manuel aflukning tilstrækkelig.
   Hvad der skal plantes i bagagerumskredsen afgøres normalt af ejeren af ​​stedet. Der er mange muligheder - det hele afhænger af gartneres smag, lidenskaber og muligheder.

   Temmelig god voksende og kigge ind træstammer og krydderurter: mynte, citronmelisse, dild, persille, timian. Hertil kommer, at deres dufte vil skræmme væk skadedyr. Nogen dyrker grøntsager (løg, hvidløg, lavtvoksende sorter af tomater) eller blomst afgrøder (morgenfrue, primula, blomsterkarse, violet, periwinkle og mange andre). Imidlertid bør det erindres, at når der dyrkes i træstammer grøntsager og årlige blomster bliver nødt til at arbejde i jorden hvert år. En af mulighederne for design af trunkerne er dens tiling (synker). Til dette formål er frø sået korn (svingel, Kentucky bluegrass, bentgrass et al.).

   Svar
 5. Summerman, gartner og gartner (anonym)

  Det skete så, at på stedet hvor plænen er placeret, havde jeg brug for at sætte en garage. Fjern plænen derfra og bare smide den væk på en eller anden måde undskyld. Er det muligt at nabo til webstedet?

  Svar
  • OOO "Sad"

   Selvfølgelig kan du genplante græsplækker. Voksne bliver endnu bedre. Den optimale tid til transplantation er maj-juni. Men om nødvendigt kan det ske midt om sommeren, og selv i begyndelsen af ​​efteråret. Det skal dog tages i betragtning, at jo senere transplantationen udføres, jo mere smertefuld vil denne proces være for plænen.
   Før transplantation er det nødvendigt at udgrave en "pit" med en dybde på 10 cm (en halv bajonet af en skovl) på et nyt sted og spil det godt med vand. For 3-4 timer før transplantationen skal plænen fyldes med vand. Hvis dette er midt på sommeren, er det bedst at udføre alt arbejde i det pænt og afskære det i 2 halvdelen af ​​dagen eller i overskyet vejr. Pladsen af ​​plænen skal omhyggeligt graves, også for en halv skovl af en skovl. Derefter, efter et stykke, skal du fjerne grøften og lægge den i en forberedt pit. Det skal sikres, at der ikke er nogen hulrum hvor som helst. Hvis de opstår, skal du hælde jorden, ellers vil græsplænen mislykkes senere.

   Efter transplantation er du nødt til at gå omkring græsplænen, tampe, så rødderne kondenserer - dette vil hjælpe græsset med at slå rod hurtigere. Derefter skal den nyankomne græsplæne vandes. Vær opmærksom på, at der ikke må tillades vandtømning - dette kan provokere rådne af den grønne coating.

   Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.