1

1 kommentar

  1. Natalia Orlova, Lipetsk

    I september fjerner jeg normalt de sidste paprika og sorterer dem straks med det samme - jeg redder farven til mad, og de, der endnu ikke er modne, grønne, forlader jeg til opbevaring.
    Skær peberne sammen med en lille pedicle med en kniv, tør dem så, hvis de er våde. Jeg lægger frugterne i en pap eller træ kasse foret med tykt papir. Hver række hældes med tør flodsand. Jeg renser alt i kælderen, men inspicer regelmæssigt peberne for at forhindre deres henfald.

    Hvis der ikke er sand, kan du pakke hver frugt i et stykke papir og lægge det i kasser og derefter i kælderen. Naturligvis skal du først inspicere peberfrugterne og kun rense de stærke frugter uden skade. Hvis peberfrugter er lidt, kan de opbevares direkte i køleskabet.

    svar

Tilføj en kommentar

Ваш email не будет опубликован.