4 Kommentarer

 1. V. Tkach, Bryansk

  Hvor smukt at opbevare hvidløg?

  Svar
  • OOO "Sad"

   Smuk fletning af fletninger og kranse opnås fra de elastiske, ikke-tørrede blade. Til vævning udvalgte smukke faste pærer af samme størrelse, rensning af overflødige vægte. Til roden spirer ikke, rødderne er snoet beskåret eller brændt. For at dekorere vævet brug tørrede blomster, små frugter (rosen hofter, bjergaske), medicinske urter, korn.

   Bundlerne suspenderes i et tørt rum, med undtagelse af indtræk af fugt på dem, de er bedre lagret med naturlig luftcirkulation. Hvis langtidsopbevaring er irrelevant, hvidløg hang i en varm (køkken, depotrum), da det ellers vil spare op til et køligt sted (kælder), hvor han længe holdt på 1 -4 'S. Så spar vinter og forår hvidløg (det fordøjes i slutningen af ​​august - begyndelsen af ​​september). Spit med foråret hvidløg kan forblive frisk indtil foråret.

   Svar
 2. Raisa BODNARIUK

  Foråret hvidløg holdes længere end vinterhvede - jeg har indtil den næste høst.

  Svar
 3. Raisa BODNARIUK

  I mange år plantede jeg kun vinter hvidløg. Men en dag behandlede min nabo mig til foråret. Hans smag var ikke skarp, men som om det var muffled, og jeg kunne virkelig godt lide det, så i sidste år besluttede jeg at plante spring hvidløg.

  Til dette formål gravede jeg fra efteråret op en lille højderyg, fyldte den med kompost og aske og introducerede en kompleks mineralgødning. I midten af ​​marts begyndte hun at forberede hvidløg til plantning. Hun valgte eksterne dentikler, pakket dem i et fugtigt håndklæde, derefter i en taske og anbragt i køleskab i 2-3 uger. En gang om ugen åbnede hun pakken til luftning. I løbet af denne tid optrådte hvidløgene små rødder, og det begyndte at spire.
  I 1-halvdelen af ​​april blev haven, der var tilberedt om efteråret, løsnet, lavet furuer og plantede dentikler, der tidligere var gennemblødt i en svag opløsning af kaliumpermanganat til 1 h.
  I løbet af sommeren fodrede 3 hvidløg med kvælstofgødning, en opløsning af fuglefedt. Vandet og løsnet jorden. I september indsamlede jeg den første høst af foråret hvidløg i mit liv. Det var en succes! Hans tænder er mindre, men smagen er blødere og smagen er tyndere. Selv barnebarn spiste hvidløg!

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.