1 Kommentar

 1. Kærlighed BARSUK, Korosten, Zhytomyr region.

  Jeg vil fortælle dig om de vigtigste grøntsager, jeg vokser i min have.
  1. Hvidløg. Jeg planter en hollandsk sort, elefantstamme, om vinteren. Jorden er ler, om foråret fodrer jeg med nitrogen (urea) og hælder aske - det er al den befrugtning. Stammen og bladene vokser meget tyk og bred.

  I løbet af sommeren vander jeg det aldrig. Som du forstår, lagrer ler på grund af jordbunden fugtighed godt og er meget nærende. Da jeg gravede hvidløg for første gang, begyndte alle at bede om frøplanter, da hovederne var meget store, ikke passede i håndfladen. Jeg planter en sort ved siden af, hvis navn jeg ikke kender, men jeg har dyrket den i ca. 10 år. Den har en lilla farve, og dens hoveder er også ret store.
  2. Tomater. I år voksede tomater godt. Særligt stor var den første samling. Og alle vores 3 familier spiste, og for vinteren har blanks gjort.
  Jeg køber ikke frø - der er ikke noget sted at så dem. Jeg får straks frøplanter i mange år fra den samme sælger. Efter transplantationen, når de slår rod, fodrer jeg tomaterne med infusion af græs og derefter med infusionen af ​​hønsedråber. Allerede i år, hver 10. dag, sprayede jeg alle de afgrøder, jeg dyrker, med universal flydende biogødning. Tre gange om sæsonen forarbejdede jeg tomater fra sen blight med et fungicid.
  I den have, hvor jorden er sand, er alle senge dækket af hø. Der er ikke nok vand, og det hjælper i det mindste på en eller anden måde med at holde fugt i jorden.
  3. Vandmeloner. I år var der få, men meget store (op til 9,5 kg). Kom og usøtet, wadded, men trods alt var sommeren ikke særlig varm, regner ofte.
  4. Aubergine. Jeg plejede at være bange for at plante dem, jeg troede, at de vokser dårligt. I 2016 plantede hun 12 buske og fik en god høst. Jeg læste, hvordan man passe dem i ”Landsrådet” - jeg har skrevet ham ud i lang tid.
  I år plantede 30 aubergineplanter. Frøplanterne var små, så jeg troede, at ikke alle ville slå rod. Og de tog det hele, mens man rodede! Så voksede de meget godt. Høstet i spande - fodres med alle de pårørende!
  5. Rødbeder og gulerødder. Rodafgrøder grimme til berømmelse. Rødbeder fra rækker på 5 m - 4 poser og gulerødder fra 4 rækker af 5 m - 1,5 poser. Det er sandt, at roerne er vokset meget store, kan ikke engang passe i 2 hænder - jeg kan ikke lide dette.
  6. Kartofler. Vi samlede en meget stor kartoffel i år, og der var mange knolde på hver busk.

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.