3

3 Kommentarer

 1. Inna Sushkov, Yaroslavl

  Jeg havde en idé - at lave en blomsterbed-regnbue, det vil sige, hente planter med kronblade fra rød til lilla. Og så tænkte jeg - og hvordan kombineres farverne på blomsterbedet generelt?

  Jeg begyndte at læse råd om farve og fandt mange interessante ting. Det viser sig, at man ser på blomsterbedet, hvor grønne og blåhvide blomster dominerer, personen roer sig ned. Og hvis der vokser blomster med gule eller røde blomster, bliver det kraftigt, det hæver stemningen. Men en kombination af piercing pink og lyse røde farver kan virke irriterende.

  Da hvid farve blødgør virkningen af ​​resten, besluttede jeg at tage udgangspunkt i de hvide petunier. Til dem tilføjes som en farve accent pink petunier, lilla og burgunder asters for kontrast og blå periwinkle, forene lysstyrken af ​​lyserød og dybden af ​​lilla. Efter min mening har blomsteren vist sig harmonisk!

  Svar
 2. Rostislav Iosifovich KRAMARENKO

  Året før, jeg læste en interessant artikel om det faktum, at de kinesiske stål gartnerne bruger, når voksende grøntsager sten, plante dem omkring forskellige kulturer. De bemærkede, at i dryland græs længere ikke-gulfarvning, og generelt vokser bedre, hvis der er kampesten kruglyashi eller mindre. Dette forklares ved det faktum, at det første, de ikke tillader fugt at fordampe fra jorden, og for det andet, selv kondenseret vand, afløb i jorden, fugtgivende det om natten.

  Så tænkte jeg: hvorfor er vi værre end kineserne? Og han besluttede at gennemføre et eksperiment for at besvare spørgsmålet: vil sten hjælpe med at øge udbyttet? Til dette valgte jeg to afgrøder - agurker og tomater. De førstnævnte blev dyrket i et drivhus, sidstnævnte i et drivhus.
  I begge tilfælde overlagde jeg halvdelen af ​​sengen med mursten - det viste sig at være en slags side. De resterende dele af senge var ikke indhegnet. Dette blev gjort for at kunne sammenligne resultaterne af kultiveringen i slutningen af ​​sæsonen.
  På agurker var forskellen ikke særlig stor - produktiviteten steg med ca. 10%. Jeg forklarer dette med, at planterne i begge den anden ende af sengen modtog nok vand under kunstvanding og ikke følte sig tørstige.
  Tomater er meget bedre på "sten" delen af ​​haven. Måske hjalp denne usædvanlige mulch med at opretholde det optimale fugtigheds regime. Dette blev bl.a. vist ved følgende kendsgerning: ved tilnærmelse
  i begyndelsen af ​​august blev phytophthors del af planterne fra den del af haven, hvor der ikke var sten, slået, og de måtte fjernes. Og på den anden side af buske var sunde.
  I den nye sæson vil jeg forsøge at ændre betingelserne for eksperimentet. Jeg ønsker at grave en rende mellem rækkerne, for at fylde deres store murbrokker, og rummet mellem planterne zamulchirovat Omvendt fint grus.

  Siden efteråret har han omringet stammer af frugttræer med store sten. Lad os se, hvordan dette virker.

  Svar
 3. Arina KOSHKINA, Moskva-regionen

  Jeg forsøger at fodre barnet kun med grøntsager fra min have. Og for deres dyrkning tog jeg en seng, hvor jeg aldrig bruger pesticider og store doser gødning.
  For at få en god høst af sunde grøntsager, skal du arbejde hårdt.

  Hver dag skal vi inspicere plantningen og manuelt fjerne de skadedyr, der har dukket op. Jeg udfører befrugtning ofte, men meget svage gødningsopløsninger, således at nitrater ikke akkumuleres. De vigtigste doser gødning indføres i efteråret, så om vinteren kan de sprede sig i jorden.
  "Børns" have er opdelt i flere sektorer. På en vokser kål: tidlig modning hovedet, farvet,
  broccoli. Så kommer guleroden, også for det meste tidlige sorter: Apenka, Amsterdam, parisisk caroton. Rødder af disse sorter er saftige, akkumulere færre aktive stoffer. Nødvendigt vokser jeg en næb og en bukser, de mest enkle karakterer: Petrovsky og Krasnoselsky. De har en meget behagelig sød smag, og i grøntsagsgryder kan de næsten ikke skelnes fra kartofler.
  Dyrk courgette separat. Til babymad vælger jeg sorter med lys hud. Efter modenhed distribueres de som følger: Anker - Beloplodny - Gribovsky 37. Vi spiser mørt frisk grønt fra juli til den første frost, og de sidste opbevares indtil midten af ​​vinteren.

  comment_image_reloaded_26556889

  Svar

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.